dla pocieszenia mieszkańców ,to jest dopiero początek podwyżek za ciepło , wkrótce ciąg dalszy ,,,,,czyli wkrótce rada i oficjele uchwalą podwyżkę diet dla siebie
Co Prezes zrobił ponad swoje obowiązki służbowe, że dostał taką premię? Komin wyczyścił?
Krawczyński mówi dziś w radiu że składał o dotowanie ciepłowni o Fundusze norweskie i to się nie powiodło , a Unia Europejska wspiera kogeneracje dotacjami ,pytajmy go i drążmy temat, dlaczego nie złożył wniosku o wybudowanie ciepłowni kogeneracyjnej było by taniej i ekologiczniej. https://pl.wikipedia.org/wiki/Kogeneracja
Panie Krawczyński niech Pan nie mówi o procentach w jakich podrożało ciepło w danych miastach np. Sieradz ,bo nam to nic nie mówi, proszę podawać z jakie ceny obowiązują w danych miastach Polski za GJ na styczeń 2023 rok.
Jedna audycja a literatów wielu, niektórzy niespełnieni to pod pięcioma nazwami się prezentują, choć poziom literacki tradycyjnie słabiutki a argumentacja infantylna.
My mieszkańcy ŻĄDAMY natychmiastowej dymisji prezesa Krawczyńskiego, A następnie przeprowadzenie natychmiastowej kompleksowej kontroli w Ciepłowni przez np. Regionalną Izbę Obrachunkową, odnośnie gospodarności i właściwego ustalania cen za ciepło dla mieszkańców.
Proponuje założyć internetowa petycje o kontrole z NIK w Piotrkowskim magistracie i ciepłowni z podejrzeniem o niegospodarność i narażenie na szkodę mieszkańców Piotrkowa .
.Dlaczego w ciepłownia nie ma kogeneracji w tedy unia bardzo chętnie by dopłaciła ,Razem z Chojniakiem za te błędy na bruk. Miasto już wrze.
Pytanie do prezesa Elektrociepłowni Piotrków: kiedy odchodzi na emeryturę czy to stanowisko ma dożywotnie?
Ja mam taką jedną propozycję do pana prezesa,jak również do Chojniaka jako osoby nadzorującej ciepłownią. Jeśli do URE w ciągu roku można złożyć aż 3 wnioski o ponowne wyliczenie taryfy to proszę z tego skorzystać! Jeśli teraz gaz jest o wiele tańszy to chyba wypada jakoś pomóc mieszkańcom? Czy wniosek do URE to aż taki wysiłek?? Z dzisiejszego wywiadu odniosłem wrażenie,że chyba tak. Dostanie prezes 70 tyś. premii - a nie,przepraszam,to niny nie premia - to zabrać się za robotę!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!