jeszcze tego nam tu brakuje... nie rozumiem tego co nam da ten pomnik... na pewno nic dobrego z tego nie będzie!!!
Absolutnie pajacu :))) Teraz ja Ci troszkę na nerwach pogram :)))
Stoi toto jeszcze? Napiszcie, bo zamierzam z psami wyjść na spacer, a takie coś będzie jak znalazł.
Arcydzieło :/ obiekt kultu prawych, sprawiedliwych i solidarnych.... pod pomnikiem elita i kwiat Piotrkowa. Następnie zawiozą go do Lichenia albo Koziej Wólki.... ku radości gawiedzi spod znaku moherowego beretu na złamanej brzozie.
ostatnio gumisie oglądałem kilka lat temu a teraz główną postać -GRAFIEGO mogę oglądać w Piotrkowie.
Coś ci się potaśtało w tej pełowskiej główce!
Tutaj nikt nie uprawia kultu twojego niedacznego wodza - cudaka. Tutaj wszyscy robią sobie jaja z jego "sukcesów",a pomnik jest symbolem próżniactwa, cwaniactwa, chachmęctwa, braku szacunku dla obywateli i kłamliwości.
I nie zasłonią tego głupoty wygadywane przez antka policmajstra i jego pomagierów, ani setki tysięcy brzóz - nawet niepołamanych.
przeczytałem te żądania Solidarności
najlepsze jest "żądamy naprawy służby zdrowia" :-)
takie głębokie i przemyślane ...
Fajny pomnik przynajmniej widać podczas jego usadawiania kto Nasz a kto wróg . A kiedy postawią pomnik kartofla !!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!