metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Przekora:) ~Przekora:) (Gość)12.09.2011 14:27

Hmmm..... no jeśli egzamin teoretyczny będzie się składał nawet z 3 tysięcy pytań to rzeczywiście zdawalność może drastycznie spaść:)

00

blabla ~blabla (Gość)12.09.2011 14:40

yyyy... egzamin teoretyczny będzie się składał z 3 tys. pytań?! :o tzn, że co? przyjdzie gość, usiądzie i będzie siedział pół dnia i odpowiadał na 3 tys. pytań? czy ja dobrze rozumiem? czy może pytania na egzamin będą losowane spośród 3 tys.? może by tak ktoś to sprecyzował, bo nie chce mi się wierzyć, żeby jeden test zawierał 3 tys. pytań.. sorry ale mnie by to normalnie zniechęciło do zdawania takiego testu na prawko :D
p.s. dobrze, że mam to już daaaaawno za sobą :)

00

szczawik szczawikranga12.09.2011 15:07

prawdopodobnie baza pytan zwiekszy sie do 3000.. trzeba czym predzej uzupelnic prawko o A i E do konca roku;)

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.09.2011 15:47

"szczawik" napisał(a):
trzeba czym predzej uzupelnic prawko o A i E do konca roku;)

Czemu do końca roku? Przecież na E nie ma chyba teorii?

00

szczawik szczawikranga12.09.2011 16:46

"Piotrkowianin" napisał(a):
Czemu do końca roku? Przecież na E nie ma chyba teorii?

nie wiem, nie orientuje sie.. musze sie dowiedziec i miec z glowy przed nowymi rozwiazaniami.

00

adaś ~adaś (Gość)12.09.2011 18:57

a mnie cieszy że spadnie ilosc szkół jazdy w naszym miescie!!! zostaną te naprawde dobrze uczące i wpłynie to zarówno na poziom wykształcenia przyszłych kierowców jak i na mniejszą ilosc eLek blokujących skrzyżowania w centrum...mam nadzieje!

00

Tartu Tarturanga12.09.2011 22:12

G.... prawda to nic nie da poza kasą za oblane egzaminy

00

KTOSSS ~KTOSSS (Gość)12.09.2011 23:06

Troche prawdy w tym jest że uczą jazdy na pamięć ale najszczerszą prawdą jest to, że nie wszystkich na taki kurs będzie stać!!! ...Egzamin teoretyczny będzie miał za zadanie sprawdzić, jak i czy kierowca zareaguje na sytuacje drogowe, które go spotkają... A tego mądry panie Kulawiak jak instruktor ma nauczyć??? Czy ma kursantowi stwarzać warunki do np. zderzenia czołowego i w szybkim tempie pokazać mu jak wybrnąć z sytuacji i do którego rowu lepiej wjechać TAK??? Człowieku zastanów się trochę!!! Jak chcesz być taki doskonały to zamiast tych chorych testów opracuj jakiś symulator jazdy z mapami kilkunastu miast i wtedy będzie to twoje "mniejsze zło" bo z symulatora Straż nikogo wyciągać nie będzie musiała!!!!!!!

00

bartek9883 ~bartek9883 (Gość)13.09.2011 20:14

"blabla" napisał(a):
la (Gość)wczoraj, 14:40
yyyy... egzamin teoretyczny będzie się składał z 3 tys. pytań?! :o tzn, że co? przyjdzie gość, usiądzie i będzie siedział pół dnia i odpowiadał na 3 tys. pytań? czy ja dobrze rozumiem? czy może pytania na egzamin będą losowane spośród 3 tys.? może by tak ktoś to sprecyzował, bo nie chce mi się wierzyć, żeby jeden test zawierał 3 tys. pytań.. sorry ale mnie by to normalnie zniechęciło do zdawania takiego testu na prawko :D
p.s. dobrze, że mam to już daaaaawno za sobą :)

bedzie 3 tys, pytan z ktoreych bedzie wybrane te 18 pytan na egzamin

00

123 ~123 (Gość)13.09.2011 22:16

Ci fachowcy z Delty sami by się pouczyli przepisów, sposobu szkolenia. Sami nie robią prawidłowych wykładów, skracają filmy puszczają - trzeba uderzyć się w własną pierś panie Romanie i nie graj jedynego sprawiedliwego, Co do zmiany formy egzaminu teoretycznego to będzie lament później a zdawalność spadnie do kilku procent. Będzie pytań nie 18 a prawdopodobnie 30 i będzie to system amerykański tak bardzo chwalony. Sama znajomość ustawy to nie wszystko, potrzebna będzie umiejętność analitycznego myślenia i użycia wyobraźni. Baza pytań ma wynosić około 4 tyś, które będą niedostępne. Ta ilość spowoduje że część ich będzie mocno dyskusyjna. Nie wpłynie to na bezpieczeństwo na drogach. Na to żeby więcej nas przeżyło na drogach jest konieczność zwiększenia prewencji a to nie wszystkim się spodoba. Przyszłym kierowcom życzę powodzenia a ci co mogą to mają czas do 13.02.2012.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat