Nadal mówie że nie segreguje a podałem że tak.zapraszam do dyskusji
Oj juko to nie jest dobra firma , niepunktualna i łaskę robiąc ze daje worki w limicie. Jak sie nie poprawi to ja niech miasto zmieni. Ale czy zmieni,
Segregacja??? Wszystko fajnie ludzie segreguja smiec tylko mnie zastanawia po co to robic skoro podjezdza smieciarka i wszystkie posegregowane smieci wrzucaja do jednego pojemnika
Ja tez nie segreguje.Wolę dać te 18złotych niż sie paprać w śmieciach.
Dlaczego moderator kontroluje nasze wpisy??? Czy to jest demokracja ?? Czy nie?? Jak za komuny. Napiszesz ok to puści a jak zbyt arogancko to nie. Panie moderator ile Panu za to płacą. Pan jak policjant albo milicjant. 😀😀😀😀
Segregacja śmieci ???
Bez żartów , zajrzyjcie do śmietników przy blokowiskach.
ZERO segregacji , ściema i porażka ustawy
Ja nie segreguję bo mi się nie nudzi. Nie jestem kopciuszkiem co popiół od maku przebierał czy coś tam innegi. Płacę i walę w jedno. Pierniczę worki i ich nie kupuję. Ci co sortują płacą mniej ale muszą wory kupiwać . też mi interes.
Podpisywaliśmy umowę z Miastem a nie nie z firmami odbierającymi odpady. Czy ktoś nam powiedział wtedy, że będzie limit w odbiorze śmieci (worków)?
Więc czemu jest problem z odbiorem i workami. To może miasto będzie dokładać nam
worki???????
Ja nie segreguję bo mi się nie nudzi. Nie jestem kopciuszkiem co popiół od maku przebierał czy coś tam innegi. Płacę i walę w jedno. Pierniczę worki i ich nie kupuję. Ci co sortują płacą mniej ale muszą wory kupiwać . też mi interes.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!