pani dyrektor niech skonczy robic cyrk i moze w koncu odejdzie z e stołka
To, się nadaje na główny temat kampanii wyborczej. Bo co innego w TVP mówią a co innego w rzeczywistości
Dwa lata temu NFZ ucieło wam 50% kontraktu na rehabilitację a teraz ucinają 44% ryczałtu na interne? Dlaczego? Co się stało wtedy z świetnie prosperującą naszą słynna "Piomą" a później cała przychodnia nr 5? Co się dzieje teraz z ryczałtem dla interny? Może to nie jest problem w NFZ tylko u Was? Czy ktoś wkońcu może przedstawić wszystkim piotrkowianom dokładne rozliczenia za remonty budynku w czasie którym intern była zamknięta?
Powodzenia, pani dyrektor. Najpierw rozwalili na Roosevelta co mogli, a teraz zwalaja winę na NFZ. Mam nadzieję, że NFZ nie da złodziejom ani grosza.
"To jest ogromne zagrożenie, bo gdyby nie szpital powiatowy, to w tym momencie mieszkańcy nie mieliby żadnego oddziału wewnętrznego." Jakoś tym, że na wolborskiej nie ma położnictwa,ginekologii i noworodków i że pacjenci będą musieli szukać pomocy w innych miastach pani dyrektor się nie przejmowała wypowiadając umowę z NFZ.
A jak tam się jeździ nowym samochodem służbowym Pani Dyrektor? Poprzedni rozwaliła wyjeżdżając komuś w tylny zderzak. W nowym foteliki dla dzieci są na tylnym siedzeniu czy tak jak w poprzednim samochodzie w bagażniku żeby oczu nie kuły?!
Jako mieszkaniec powiatu jestem zażenowany
tym faktem że Pani Dyrektor używa samochodu do celów prywatnych ,jesli to prawda z tym fotelikiem .Pani dyrektor odrobine przyzwoitości i szacunku wobec mieszkańców
A czy marszałem Ziemba nie ma jakiegoś grantu.
Ostatnio na dożynkach we Woźnikach rodawał vouchery na pieniądze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!