Jeśli ktoś myśli że praca pracownika socjalnego jest łatwa, miła i przyjemna to jest po prostu idiotą .
Kto te rokowania ma zrobić? Jeżeli pracownicy wołają o pomoc innych wstyd dla władz miasta .
Powodzenia, kazdy kto ciezko pracuje powinien mieć godne wynagrodzenie. Jestem z wami.
Hahaha co mają stracić pracownicy przy nowym jak i przy starym nie mają. Gorzej być nie może
Szkoda ze żaden poseł na Sejm się tym nie zainteresował. Widać nikomu nie zalezy
Do cekawa: czy myślisz że za taką posadke i niska kasę będą się bili? A. ma emeryturę to może ciągnąć wózek ale zbyt duża odpowiedzialność. Dyrektorów u nas tak nie wymieniają.
A dlaczego nowy dyrektor? Nie straszmy obecnej. Ludzie chcą podwyżki, może się dogadaja.nikt nie pisał że maja znua problem tylko z kasą
Ciekawe kto za tym wszystkim stoi i co zyska? Pewnie okaże się wkrótce - kto zostanie nowym dyrektorem. Oby tylko na tym nie stracili pracownicy.
Z doświadczenia wiem że jak wystąpili o kasę to są gnebieni przez pracodawcę. U nas w mieście władza nikomu nie popusci. Ale wy wytrzymajcie nie dajcie się zastraszyc. Kogo zatrudnia na wasze miejsca jak brak chętnych. My się wystraszylismy i pracujemy za marne grosze. Liczy się by nikt się nie włamał. Powodzenia. Jestem za Wami.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!