Opowiadasz głupoty. Pracownicy pracują w oparciu o ustawę i czasem to ona wiąże mi ręce . Ja osobiście potrzebowałam kiedyś pomocy bo straciłam pracę i bardzo dobrze wspominam kontakt z moim pracownikiem . Pomógł , podpowiedział . Po znalezieniu pracy poszłam i podziękowałam za wydatną pomoc .
Pracownicy wołają o pomoc. Śmiech. Jak się idzie do nich o pomoc to zjadą cię jak nie wiem co. Biorą wszystkich jedna miarą dla nich każdy kto tam się pojawi to patologia. Nieważne że jesteś tam np na miesiąc.
Ten urząd miasta to jakieś nieporozumienie . Współczuje walki o cokolwiek z takimi ludzi . Takich dyletantów w historii Piotrkowa jeszcze nie było .
Piszesz że będzie zapamiętane . Wiesz to od wujka , cioci z urzędu czy sam pociagasz za sznurki w tej sprawie. Mściwość kolego nie zawsze sie opłaca .
Ludzie ! nikt z Wami nie będzie negocjował, ale będzie wam to zapamiętane
Będzie dobrze . Ta władza nie szanuje ludzi bo stada głosują na nich od lat. Oni Sadza że będzie tak zawsze .
do julia r : Pracownicy walczą sami o siebie. Nikt nie walczy o nas. Nawet Dyrektor. Nie bój się. Mamy oczy otwarte na inne sprawy.
Śledzę z ciekawością . Nie sądzę by chodziło o to że ktoś chciałby wskoczyć na dyrektorski fotel. To stanowisko dla figuranta który zrobi wszystko co urząd chce. Forsa super ale żeby tam dyrektorowac to trzeba nie mieć zasad i robić co każe pan prezydent. Ludzie chcą pieniądze bo to trudna praca i trzeba mieć wiedzę z wielu dziedzin a pieniądze cienkie .
Popieram !!! Trzymajcie się mocno! Nie odpuszczajcie nawet na krok dyrektorów i prezydentowi!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!