My segregujemy, a wysypiska śmieci płoną. Ekologia w całe okazałości. Nałożono na nas tylko dozgonny wysoki podatek. To jest KPINA z ochrony środowiska.
Lasy są zaśmiecone głównie przez debilną politykę państwa w/s odpadów.Lasy Państwowe niech zaczną sprzątać.Wzdłuż dróg, rowy są od pewnego czasu sprzątane i efekty widać gołym okiem.
Gdzie te śmieci w tych lasach zdjęcie jak widać etatowe w redakcji. Druga sprawa przykład zalewu 3 gminy bo na ich terenie jest zalew od ponad 40 lat nic nie zrobiły by zbudować parkingi blisko wody by kosze na śmieci stały .
Ja tym włodarzom proponuję wyjazd na Białoruś zobaczycie jak tam jest wszystko zadbane czyściutko lepsze drogi jak u nas widać bez UE się da to mieć
Każdemu czasami zdarzy się zostawić kilka worków śmieci w lesie wielkie mi halo.
Najgorsi brudasy zaznaczam nie wszyscy to Polacy ja chodząc po lesie nie wyrzucę papierka po cukierku ludzie wstydźcie się to nasza piękna przyroda
Łoić,łoić i jescze raz łoić. Kary nawet do 10000 tysięcy jak będzie trzeba.Jeżeli ktoś nie ma kultury wrodzonej trzeba nu ją wpoić. A im bardziej dotkliwa kary tym dłużej będzie zapamiętana.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!