metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 12:44

"mala668" napisał(a):
noi dochodzimy do sedna!pilnowal bys inteesu lepiej popilnuj swojego!!!!!!!!

Proponuję wrócić do szkoły z taka pisownią :))) Pozdrawiam

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 13:06

Ja nadal sie ucze i nie rozumiem tej zaczepki. Boli ci to,ze ci szczerze napisalam.Oj jak boli!!!!

"ares1" napisał(a):

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 13:11

"mala668" napisał(a):
Boli ci to,ze ci szczerze napisalam.

Mnie jak bolał ząb to go wyrwałem :))) a pisownie radzę ostro ćwiczyć :))) np :
mala668
2 godziny temu, 11:10
teru glupek to malo powiedziana!!!Jak chcial wysokiej adrenaliny to lepiej sporty extremalne a nie narazac zycie innych
Możesz przetłumaczyć te swoje myśli na język polski?!Z góry dziękuję :)))

Komentarz był edytowany przez autora: 25.07.2013 13:13

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 14:43

Proszę cie bardzo przetłumaczę tobie moją mysl:jeśli robimy kilka rzeczy jednocześnie to błędy mogą zaistnieć w pisowni.Ważne jest to,że człowiek normalny wie co jest napisane!Ty bystrzakiem raczej nie jesteś.A wtrącasz nos do wszystkich i czepiasz się wszystkiego!!!! Mądralińsi

"ares1" napisał(a):

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 14:52

"mala668" napisał(a):
Proszę cie bardzo przetłumaczę tobie moją mysl:jeśli robimy kilka rzeczy jednocześnie to błędy mogą zaistnieć w pisowni.

Więc proponuję skupić sie na jednej czynności bo inaczej nie wychodzi :))) Co do reszty pozostawie bez komentarza :))) Pozdrawiam

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 15:01

Ty mi proponujesz skupienie się na jednej cznności,a sam tego nie robisz!

"ares1" napisał(a):

00

luzik ~luzik (Gość)25.07.2013 16:33

"P51" napisał(a):
No popatrz, a w temacie szpitala na Roosevelta doskonale wiedziałeś,jaka operacja została żle wykonana,że zaszywano sączki,nie było chetnych zrobić wypis itd...
;-

Uderz w stół, a ... cymbały się odezwą !!!
Jeśli lekarz mówi pacjentowi, że ma zaszyte i trzeba to usunąć, a następnie gościa kroją, żeby to wyjąć, to nie potrzeba wiedzy specjalistycznej. Wystarczy tylko popatrzeć i posłuchać. Rozumisz o czym piszę, nie?
Co się tyczy remontu w Sulejowie (zresztą, niektórych innych moich wpisów także), to nie chodzi o samą dosłowność, tylko o to co jest między wierszami.
W tym wypadku dotyczy to zwykłej gospodarności i szacunku dla tysięcy ludzi korzystających z mostu.
Odpowiedz sobie i nam: czy będąc właścicielem tego mostu, też byś go remontował w taki sposób???

00

krysia ~krysia (Gość)25.07.2013 17:12

Pozdrowienie dla kierownika ruchu ! :D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat