metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
stoned74 ~stoned74 (Gość)24.07.2013 23:48

"luzik" napisał(a):
le i czego się napiłeś ???
A może powiedz, czy wobec faktu, że prace trwają pod mostem (opisz jakie i na czym polegają), to czy była konieczność rozpruwania asfaltu już teraz? Czy technologia prac tego wymagała?

"luzik" napisał(a):

widocznie była, trzeba by zajrzeć do projektu i specyfikacji :P

00

alek ~alek (Gość)25.07.2013 07:25

Ja mam nocki co 3 tydzień i nikt mi nie płaci za nie 2x tyle co normalnie :)

00

motorniczy ~motorniczy (Gość)25.07.2013 10:38

Może ten który nie widzi robotników niech idzie do lekarza od oczu???Jestem często w Sulejowie i pracownicków jakoś zawsze widzę.
Szkoda, że z Piotrkowa do Sulejowa nie ma ścieżki rowerowej(najlepiej sfaltowej) byłoby świetne połączenie i na pewno mniejszy ruch lokalny. Sam bym wybrał rower w ciepłe dni.

00

P51 ~P51 (Gość)25.07.2013 10:42

"luzik" napisał(a):
Człeku, "Szpital na peryferiach", "Na dobre i na złe", "Doktora Housa", seriale dokumentalne - np. "Dyżur" oglądałem setki razy (dzisiaj rano też), a za cholerę nie mam pojęcia jak się np. składa połamaną nogę.

No popatrz, a w temacie szpitala na Roosevelta doskonale wiedziałeś,jaka operacja została żle wykonana,że zaszywano sączki,nie było chetnych zrobić wypis itd...
;->

00

sklave sklaveranga25.07.2013 11:08

"motorniczy" napisał(a):
Może ten który nie widzi robotników niech idzie do lekarza od oczu???J

Są, są ja też ich widzę, zawsze dwóch, jeden stoi przy wjeździe a drugi stoi przy zjeździe z mostu. No a pozostali pod wodą pracują znaczy się PO drugiej stronie......dna......
Rostowski postraszył podniesieniem podatków
Miarka się przebrała!!!
Kto nam podrzucił to kukułcze jajo???
Zaczynał urzędowanie od kłamstwa, wprowadził wszystkich w błąd oświadczając, że jest profesorem ba kazał tak się tytułować.
Mam dość bezczelnie rozbawianej od ucha do ucha gęby Rostowskiego, jego arogancji i lekceważenia Polaków. Wszystkich poucza, gani.... a sam niewiele potrafi. Popełnia kardynalne błędy za błędami a pomimo to uważa się za geniusza.
Plują mu w twarz a on mówi, że deszcz pada.
Jak on to zrobił???
......
więcej:
http://sklave.manifo.com/

00

tutaj tutajranga25.07.2013 11:22

"alek" napisał(a):
~alek (Gość)
4 godziny temu, 07:25
Ja mam nocki co 3 tydzień i nikt mi nie płaci za nie 2x tyle co normalnie :)

Dobra uwaga!

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 11:31

W Polsce odnośnie remontów dróg jeszcze długo sie nic nie zmieni dopóki nie będzie zarządców dróg z prawdziwego zdarzenia!

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 11:56

widze ares1 ze ty jestes anty na wszystkich ktorzy zarzadzaja nikt sie twoim zdaniem nienadajemoze ty bys sie nadawal?tylko czym mialbys zarzadzac????????

"ares1" napisał(a):

00

ares1 ~ares1 (Gość)25.07.2013 12:23

"mala668" napisał(a):
widze ares1 ze ty jestes anty na wszystkich ktorzy zarzadzaja nikt sie twoim zdaniem nienadajemoze ty bys sie nadawal?

Może i bym się nadawał bo bym pilnował interesu!Nie jestem anty na zarządzających tylko na tych którzy się do tego nie nadają!

00

mala668 ~mala668 (Gość)25.07.2013 12:33

noi dochodzimy do sedna!pilnowal bys inteesu lepiej popilnuj swojego!!!!!!!!

"ares1" napisał(a):

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat