widocznie była, trzeba by zajrzeć do projektu i specyfikacji :P
Ja mam nocki co 3 tydzień i nikt mi nie płaci za nie 2x tyle co normalnie :)
Może ten który nie widzi robotników niech idzie do lekarza od oczu???Jestem często w Sulejowie i pracownicków jakoś zawsze widzę.
Szkoda, że z Piotrkowa do Sulejowa nie ma ścieżki rowerowej(najlepiej sfaltowej) byłoby świetne połączenie i na pewno mniejszy ruch lokalny. Sam bym wybrał rower w ciepłe dni.
No popatrz, a w temacie szpitala na Roosevelta doskonale wiedziałeś,jaka operacja została żle wykonana,że zaszywano sączki,nie było chetnych zrobić wypis itd...
;->
Są, są ja też ich widzę, zawsze dwóch, jeden stoi przy wjeździe a drugi stoi przy zjeździe z mostu. No a pozostali pod wodą pracują znaczy się PO drugiej stronie......dna......
Rostowski postraszył podniesieniem podatków
Miarka się przebrała!!!
Kto nam podrzucił to kukułcze jajo???
Zaczynał urzędowanie od kłamstwa, wprowadził wszystkich w błąd oświadczając, że jest profesorem ba kazał tak się tytułować.
Mam dość bezczelnie rozbawianej od ucha do ucha gęby Rostowskiego, jego arogancji i lekceważenia Polaków. Wszystkich poucza, gani.... a sam niewiele potrafi. Popełnia kardynalne błędy za błędami a pomimo to uważa się za geniusza.
Plują mu w twarz a on mówi, że deszcz pada.
Jak on to zrobił???
......
więcej:
http://sklave.manifo.com/
Dobra uwaga!
W Polsce odnośnie remontów dróg jeszcze długo sie nic nie zmieni dopóki nie będzie zarządców dróg z prawdziwego zdarzenia!
widze ares1 ze ty jestes anty na wszystkich ktorzy zarzadzaja nikt sie twoim zdaniem nienadajemoze ty bys sie nadawal?tylko czym mialbys zarzadzac????????
Może i bym się nadawał bo bym pilnował interesu!Nie jestem anty na zarządzających tylko na tych którzy się do tego nie nadają!
noi dochodzimy do sedna!pilnowal bys inteesu lepiej popilnuj swojego!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!