Korzystając z okazji chciałbym podziękować wszystkim lekarzom oraz pielęgniarkom za to, że ratują życie mojej babci. Wielkie dzięki.
Jeszcze jedno chciałem dodać. Po babcię przyjeżdzała 3 razy karetka. Być może miała takie szczęscie, ale za każdym razem przybyli szybciej niż ja (potrzebowałem około 20 minut) :)
We wtorek w nocy na ten oddział została przywieziona moja babcia, która miała wynik pozytywny. Początkowe leczenie i kontrola była w domu, ale później stan nagle się pogorszył i musiała trafić do szpitala. Trafiła na OIOM COVID. I całe szczęście, że trafiła do Piotrkowa. Jeszcze kilka dni temu otrzymaliśmy informację, że tylko możemy liczyć na cud. Ten się wydarzył! Babcia została wybudzona i jej stan jest stabilny. Teraz co do samego szpitala. Kontakt z nim miała moja mama 2-3 razy dziennie i za każdym razem otrzymywała pełne informacje.
Nowotwory grypy zapalenia płuc zawały udary zniknęły...został covid
Najpierw płakali, że nie mają sprzętu. Następnie płakali, że mało pieniążków. Dostali sprzęt i pieniążki to teraz płaczą, że trzeba robić.
Zdjęcia z OIOM COVID a nie z oddz.wewnętrznego. Wiem,bo leżała tam moja babcia.
A personel jest ten sam co na oddziale wewnętrznym? Jeśli tak to ja współczuję pacjentom i ich rodzinom
czyli medycy i pochodni jako pierwsi zostaną zaszczepieni ? w sumie to słuszne jak oni maja szczepić to zobaczymy jakie efekty zostaną uzyskane ,,,,, tylko dalej NIKT nie chce ponośić odpowiedzialności za to coś ? czy aby efektów nie zobaczymy za kolka lat ? tak jak po szepionce od tężca w kongo ?
pozostaje temat szczepien , dlaczego lekarze i firma ma imunitet ? czego sie boją ? czy z odpowiedzialności za swoje wyroby i swoja wiedzę muszą mieć imunitet ? dlaczego cała odpowiedzialniści za ewentualne [owikłania mam sam i moja rodzina ponosić ? a co do ewentualnego /odpłatnego/ leczenia na covit przy braku zaszczepienia ,, to chyba należy się zwrot składek zdrowonych ? o co w tym CHODZI ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!