metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
BLEKI BLEKIranga16.07.2011 13:06

z kim wy rozmawiacie? z takimi "ludźmi" nie rozmawia się wcale

00

ya ~ya (Gość)13.07.2011 14:27

sam sipa dolewał oliwy do ognia w sprawie concordii a teraz udaje niewiniątko a koledzy tomasz f. hubert g. i paweł w. razem próbowali utopic concordię teraz udaje że jest rozczarowany a tak naprawdę nie jest byłem blisko i wiem jak było to wszystko kartowane

00

ya ~ya (Gość)13.07.2011 15:15

po co komentarz jak wybieracie co wam pasuje C E N Z U R A

00

Lopez ~Lopez (Gość)13.07.2011 16:49

Boże chroń Polskę przed SB ! Jak czują się teraz ludzie którzy byli przez lata inwigilowani, przesuchiwani,często tracili pracę czy lądowali w więzieniach za swoje poglądy!To wielka krzywda wyrządzona im przez SB. To o taką Polskę walczyli?... o taką?... Nie ! Oni walczyli też o Polskę wolną od byłych funkcjonarjuszy SB! Nie dobrze się robi mi jak to czytam.

00

obserwer ~obserwer (Gość)13.07.2011 21:20

Funkcjonariuszy SB najpierw umieszczano w bankach, spółdzielniach mieszkaniowych itp, duża ich liczba "zajmuje się sportem" dojąc podatnika i śmiejąc się z tej demokracji i sprawiedliwości.

00

97-300 97-300ranga13.07.2011 21:47

P........y esbek!Stop komunie!

00

gosc ~gosc (Gość)14.07.2011 09:24

do ya Cała czwórka najwyraźniej chciała być grabarzami Concordii, ale w świetle prawa się ośmieszyła. Najgorsze, że wszyscy nie są sami święci i na swoim karku mają grzechy Szkoda, że W. F. i G. plujecie na swój, jakby nie było, macierzysty klub. Mogliście być zapisani złotymi zgłoskami w historii klubu, a tak jesteście jego czarnymi owcami. Sprawa S. to odrębna rzecz.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat