Tak sobie myślę,że w Piotrkowie łatwo byłoby skrzyknąć trochę chłopa i babek, zorganizować ich spotkanie,nazwać to towarzystwo wzajemnej adoracji po imieniu,zarejestrować i dalejże w Polskie powiatową zdobywać sławę wśród rodaków, głosząc jakieś hasełka,które pociągnęłyby widzów do powiększenia.tego grona.A później należałoby pomyśleć o jakimś ruchu.Tym samym rozsławiłoby się Piotrków na ogólnopolskiej glebie.
Dajcie jeszcze tego Biedronia tu nad zalew to jadąc przez lochynsko będą mu bić brawo nawet jurek zaprosi go na jagodzianki i pierogi z grzybami.pozdro dla kolegi z pracy
Według mnie Hanna Gil-Piątek to tylko "paprotka". Z jej występów w telewizji odnoszę wrażenie, że na niczym się nie zna. Statystka.
głosowałem na pis ,niestety po tym co pokazał telus /żenada/ tylko KONFEDERACJA
Co, Pracować się nie chce, a pożyłoby się na koszt społeczeństwa?
Opozycja potrafi doskonale się dzielić, w przeciwieństwie do rządzących. Między Z. Ziobro, a M. Morawieckim jest być może znaczenie większa przepaść, aniżeli między Tuskiem, a Hołownią, ale rządzący trzymają się razem i wygrywają! Partie opozycyjne postanowiły skrobać swoją rzepkę, każda z osobna i dlatego może być znów tak, że Kaczyński, nawet choćby chciał, nie będzie miał z kim przegrać wyborów!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!