Idzie zima, może coś trzeba przeskrobać? Pójdzie się do hotelu, z takimi wygodami ze w domu takich brak. Ciepło, widywania, jedzenie, lekarz, skype, więcej przywilej niż w normalnym życiu i to za darmo.
do dzooony. Coś przeskrob. Może nie znajdziesz się w Piotrkowie ,ale w jakimś innym ciepłum miejscu na pewno. Po kilku miesiącach zrozumiesz ,że "lepiej na wolności kęsek lada jaki niźli w niewoli przysmaki".
Ja bym im dała widły i do gnoju tym sk.... .My pracujemy a pieniądze z podatków idą na te debile .szlach trafia człowieka
A w Sulejowie funkcjonariusze Straży Więziennej parkują swoim samochodem gdzie chcą: na całym chodniku, na przejściu dla pieszych, pod drzwiami sklepów, w miejscach, gdzie na jezdni jest podwójna ciągła ... To zwykłe chamstwo, ale i ciężkie naruszenie przepisów ruchu drogowego. Może zafundować tym niewychowanym łobuzom darmowe wczasy w SPA przy ul. Wroniej?
sanatorium mimo składki (co miesiac) trzeba opłacic,a tu darmowe jedzenie,spanie i jeszcze internet.
W końcu to wiezienie i ograniczenie praw wolnosci. To ma byc kara a nie nagroda.
Interesuje mnie zdjęcie śniadania/obiadu/kolacji skazanych. Jeśli ktoś posiada proszę udostępnić. W szpitalu miałem okazję poznać. Chcę tylko porównać.
Dorzuciłbym do tego PS4 i dekoder, obowiązkowo z nagrywarką, i pełnym pakietem kablówki. Dobrze by było jeszcze dla każdego jakiś laptop, no w ostateczności tablet ale szybki, żeby nie zamulał bo nie można więźnia stresować.
Emmo elektryk ty chyba siedziales albo sie z ch.... na rozum pozamieniales. Normalni ludzie wybacz . Normalni tam nie siedza
Na kazdy problem jest rozwiązanie tylko trzeba chcieć a nie na łatwiznę . Pracuje od rana do wieczora żeby rodzinę utrzymać i co z tego mam . To co w ramach zazdrości wobec tych degeneratów mam sobie życie zniszczyć i tam wyladowac . Jest ciężko ale daje rade , a to ich wybór ,a skoro tak to niech debile pracują na siebie i wiedza ile trzeba się napracowac żeby na chleb zarobić . Tak do pana pisze Emmo-elektryk
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!