TAm gdzie byl alkohol to nie dziwota a tu niebylo le[sza sprawa jest ta z Prochnika lub tam gdzie byly inne pozary tam to sie dzialy historie czy ktos to pamieta?
Znam ta rodzine i po czesci ich sytuacje. Kazdy krytykuje i rzuca kamienie. Nikt nie pofatygowal sie zeby pomoc lub nie zapytal czy cos sie stalo lub co potrzeba. Gapiow byla masa. Typowa znieczulica. Mopr od kilkulat nie jest w stanie im pomoc Lacznie z prezydentem. Drodzy internauci nie znajac ich nie piszcie. Dzieci maja przecudne i spokojne znam sprawe. To co sie wydarzylo to przypadek ktory moze zdazyc sie kazdemu normalnemu malzenstwu.Lepiej okazac wspolczucie i pomoc nieznajac sprawy niz krytyke. Ja od kilku lat mam z nimi kontakt i nie jest tak jak to postrzegacie Wiec buzie na klodke. Najlepszego na swieta
Zrób sondaż wśród osób z bloku a zmienisz zdanie o rodzinie. Chyba że sama mama pisze komentarze, co by mnie nie zdziwiło. Psychiczny człowiek wszystko może :)
6, 4, 3 coś długa przerwa... czy nie mozna o czwartym pomyśleć :p
Jesli to zdjecie tego wieżowca to jestem pod wrażeniem ...............dawajcie foty zwiazane z tematem a nie jak tu jakiegos domu
To faktycznie ten prawdziwy mieszkaniec bloku nie zna rodziny. Dziecko 6letnie niestety nie mowi takich slow a sasiadka o ktorej pisze wymaga zamieszkania w domu jednorodzinnym gdyz nie tylko ta rodzina jej zawadza.Mopr potwierdza moje slowa wiec slowa krytyki skierowane przeciwko tej rodzinie sa smieszne bo lepiej krytykowac zeby nie stracic reputacji wsrod znajomych. Chore jest to ze w tragedii nie ma wspolczucia a znieczulenie.zyj swoja opinia to tak jakbys byl chory prosil o szklanke wody a uslyszal ze masz kaca.Chore podejscie.
Wspolczuje rodzinie.Opieka powinna dac im pomoc.Gdzie sa fundacje i inne instytucje.
Jak by tych dzieci pilnował mężczyzna, to już miałby na głowie, policję, prokuraturę i sąd, za brak odpowiedniej opieki nad dziećmi, z czymś tak oczywistym, jak badanie trzeźwości. A kobitkę do szpitala i cacy cacy.... Facetowi od razu odebrano by prawa rodzicielski, a facetka ma same przywileje i pomoc. Ciekawe czy MOPR wystawił odpowiednie wnioski i zastosował pomoc nagłą. Czyli gender polityka w rozkwicie!!! W ogóle, to który to wieżowiec na "Słowaka" jest, bo stoi ich tam z 10 sztuk? Świątecznie pozdrawiam wszystkich, tak Panie, jak i Panów!
"Kobieta z trojgiem dzieci w wieku 3, 4 i 6 lat wyszła z mieszkania i na klatce schodowej czekała na strażaków."
Nie mogła sama tej szafy ugasić? Wiaderka nie miała czy wody?
Dziwi mnie inna rzecz. Siedzicie w domu. Załóżmy, że Wy oglądacie TV a dzieci bawią się w innhm pokoju. Skoro dziecko podpaliło tę szafę, to musiało smierdziec w domu dymem. Poza tym nie wierze że dziecko nie byłoby przerażone i nie pobiegło by do matki. Mam dzieci i wiem po ich zachowaniu kiedy coś zmajstruja. Może matka wyszla z domu np. do sasiadki albo do sklepu. Taki scenariusz jest bardziej łatwiejszy do zrozumienia. Wpadla do domu, zabrała dzieci i uciekła z nimi na klatkę schodowa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!