Najmniej prawdopodobne to jest zapalenie od spadającego meteorytu albo rakiety wystrzelonej przez separatystów z Donbasu.
Dziwnym trafem wszystkie pożary starych ruder w Piotrkowie komisje uznają za podpalenie.
Ciekawe kto podpalił, może ten co tak się bardzo dochodził o mieszkanie w nowym bloku
ha a nie mowilem !!! podpalil i odrazu daj mu nowe mieszkanie bo uslyszal ze blok wlasnie oddaja. a tak ich ludzie bronili ,skladki robili,no oczywiscie nie winie wszystkich mieszkancow. bo znam kilka porzadnych osob .
Jeśli to było celowe podpalenie ,to należy sprawdzić kto wyniósł co cenniejsze rzeczy przed pożarem. Łatwo sprawdzić-z płonącego mieszkania meble,odzież i sprzęty będą okopcone i długo nie można pozbyć się zapachu spalenizny.
Nie wieżę w podpalenie.Podano wcześniej do wiadomości , że prokuratura przesłuchała mieszkańców kamienicy co jest nie prawdą bo byłem mieszkańcem i nigdzie nie byłem wzywany.Inni lokatorzy również.
Do szkoły to Ty chodziłeś?????- bo jakoś nie wierzę Ci.
To że źle napisałem słowo wierzę to nie znaczy , że się musisz mądrować .A tak ogólnie to za dużo telewizji się na oglądałeś o Malanowskim.
najlepiej się wypowiadać jeżeli kogoś sprawa nie dotyczy.byłam tam i widziałam co ci ludzie przechodzili i nie sądzę żeby to zrobił któryś z lokatorów.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!