Przyszlosc nadeszla,ale zupelnie inna niz myslelismy kiedys.Mialo byc fantastycznie a jest fatalnie.
jakby zapalił się fiat albo opel bo by afery nie było, ale że to tesla...
a teraz proste pytanie do /wyznawców / ekologii ,co daje mniejszy ślad węglowy 20-30- letni mercedes dizel czy nowe wynalazki ,dodatkowo stare da się dalej użytkować i utylizacja ewentualna też w normie ,dodatkowo koszty użytkowania ?
Ino patrzeć jak te piekne autobusy zaczną się tak jarać a Piotrkow ma przecież dobre warunki aby poprowadzić linie tramwajowa lepiej by na tym wszyscy wyszli miasto małe a tramwaj spójrzmy na Grudziadz jezdzi dużo częściej i ekologiczniej
To wszystko zależy od tego kto rządzi i determinacji trzeba dobrze rządzić żeby robić duże inwestycje tylko mądra osoba potrafi zdobyć duże pieniądze z dotacji dofinansowanie a aPiotrkow wogole z tego nie korzysta wystarczy spojrzeć na ciepłownie na gaz
Śmiejecie się z tych aut bo najzwyczajniej was na nie nie stać. Ja mam i sobie chwalę. Ale jak się nie ma szkoły to się jeździ teraz Passatem kopcącym.
Po numerze rejestracyjnym wywnioskować można, że właściciel długo się autkiem nie nacieszył.
Akurat jadłem pizzę obok i to widziałem. Miałem serową z cebulką.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!