Jak ktoś nie ma pojęcia o budowie i funkcjonowaniu pieca w hutach szkła to niech się nie wypowiada publicznie .
Zmarły był przyjacielem mojego chłopa. W piątek go widział, a w środe już go nie było :(
Podajcie dla kogo ta Krew jestem z okolic Dzialdowa grupa BRHD+ mogę pomoc
Krew można oddawać w miejscowości Nidzica nie daleko Działdowa jak również w Piotrkowie skrzyżowanie Armi krajowej /Słowackiego na przeciwko MC Donalda.
Jeżeli nie masz pojęcia co się wydarzyło to nie komentuj. Chłopaki którzy tam pracowali są młodzi ale bardzo doświadczeni . Osoby ktore tam robiły sa odpowiedzialne i bardzo doświadczone w tych pracach. A piszecie takie głupoty że głowa boli !!
2 mieszkańców Piotrkowa i 1 mieszkaniec gminy - poszkodowani którzy walczą o życie w szpitalu.
1 osoba która zmarła tragicznie - mieszkaniec gminy.
Jeśli Epiotkrow już udziela takich informacji publicznie,to lepiej pierw niech sprawdzi informacje,które są upubliczniane żeby były zgodne z prawdą. POszkodowany nie miał 33 lat, bzdury i wymyśly ludzi nie znają granic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!