Ja ten dzień pamiętam inaczej . . . Ok. 5 rano jeden z tych pracowników przyszedł na jedną z hall i prosił by gdzieś zadzwonić bo dojdzie do tragedii , ja miałem na 6 rano do pracy , jak tylko przyszedłem do pracy jeden z kolegów mi o tym powiedział. Ok godz 7 widziałem jak ludzie stali na dachu i wołali pomocy . Kolega kazał mi nikomu nie mówić o tej wizycie pracownika bo by nas zwolnili . Do dziś mnie to gryzie
Wieczne odpoczywanie racz mu dac Panie.
A ocalałym Opiekę Bożą.
Wyrazy współczucia.
Potrzebna grupa krwi to 0 Rh+
Bartłomiej Wójcik
Zachodniopomorskie Centrum Leczenia Ciężkich Oparzeń i Chirurgii Plastycznej w Gryficach
Wyrazy głębokiego współczucia dla najbliższych
Potrzebna grupa krwi to 0 Rh+
Bartłomiej Wójcik
Zachodniopomorskie Centrum Leczenia Ciężkich Oparzeń i Chirurgii Plastycznej w Gryficach
Jestem z Działdowa, huta stoi przy mojej szkole, dym ogromny, straże, karetki - jeździły na okrągło, około godz 15:00 czyli czyli 8h po rozpoczęciu się tej tragedii w ciągu 1,5 h przyleciały po kolei 3 helikoptery do szpitala, pewnie po te osoby z oparzeniami, które przetransportowano do specjalistycznych szpitali leczących oparzenia. Wyrazy głębokiego współczucia dla rodziny i bliskich zmarłego [*]
Super chlopak fajny koleżeński,i uśmiechnienty przede wszystkim.wyrazy współczucia dla rodziny. Kondolencje..
Jeśli Epiotkrow już udziela takich informacji publicznie,to lepiej pierw niech sprawdzi informacje,które są upubliczniane żeby były zgodne z prawdą. POszkodowany nie miał 33 lat, bzdury i wymyśly ludzi nie znają granic.
2 mieszkańców Piotrkowa i 1 mieszkaniec gminy - poszkodowani którzy walczą o życie w szpitalu.
1 osoba która zmarła tragicznie - mieszkaniec gminy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!