A Piotrkowie, Witam bracie,
To mówiąc bierzy obcesem.
Cóż to, czyliż mnie nie znacie?
Jestem Antoni Macierewicz.
ważne że jest 500+ za nasze własne pieniądze bo przecież nie można obniżyć podatków by wszyscy mogli dostać, tylko dziecioroby, no i zmniejszenie wieku emerytalnego, tylko co tam że te emerytury będą tak niskie że i tak większość będzie musiała pracować nawet do 70 roku życia. Lecz co tu się dziwić, elektorat PIS to nie są bystrzaki
Jaki był cel zorganizowania tego zbiegowiska?Przecież poparcie miłośnicy wyrażą przy urnach.To zwykła PROPAGANDA.
ten gość nie zrobił nic przez ostatnie 5lat , gdzie pomoc dla frankowiczów , gdzie niższa stopa wolna od podatku , wyrównanie dopłat dla rolników i stworzenie funduszu medycznego to tylko kilka spraw a reszta ???? VAT miał spaść , ten pan nie zrobił nic więc dalej głosujcie na tego pana a będziecie mieli zastój w PL jak w Piotrkowie .
Komitet poparcia czyli sekta Smoleńska. Ja miałem PIS za porządna partię ale sami udowodnili ,ze są na poziomie opozycji pod każdym względem a relacje z sejmu to wstyd oglądać jeden wielki cyrk .
Przypominają sobie o wyborcach tuż przed wyborami byle do koryta się dostać. Jedyna partia na tą chwilę warta uwagi to Konfederacja.
Polska Pis
Polska płaca minimalna, za którą muszą utrzymać się miliony, jest prawie najniższa w całej Unii Europejskiej, ZUS dla samozatrudnionych, który niszczy Polskie rodziny i ich przedsiębiorczość, jest proporcjonalnie do zarobków najwyższy w całej Europie, na dokładkę posiadamy najmniej majątku na osobę w całej Unii — a poziom wzrostu cen usług i towarów, czyli inflacja też jest prawie najwyższa w całej UE. Mniej w UE płacą tylko w Rumunii i Bułgarii.
Komedia... Wiecie co jest najgorsze, że ludzie z Polski kojarzą Piotrkow po Panu Macierewiczu... To miasto jest przegrane politycznie, urzędowo i pod każdym względem. Droga młodzieży spier.. stąd jak najdalej!!!
Jaś Fasola z Opoczna niech jedzie do Sulejowa,tam go odpowiednio przywitają.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!