Komedia... Wiecie co jest najgorsze, że ludzie z Polski kojarzą Piotrkow po Panu Macierewiczu... To miasto jest przegrane politycznie, urzędowo i pod każdym względem. Droga młodzieży spier.. stąd jak najdalej!!!
Polska Pis
Polska płaca minimalna, za którą muszą utrzymać się miliony, jest prawie najniższa w całej Unii Europejskiej, ZUS dla samozatrudnionych, który niszczy Polskie rodziny i ich przedsiębiorczość, jest proporcjonalnie do zarobków najwyższy w całej Europie, na dokładkę posiadamy najmniej majątku na osobę w całej Unii — a poziom wzrostu cen usług i towarów, czyli inflacja też jest prawie najwyższa w całej UE. Mniej w UE płacą tylko w Rumunii i Bułgarii.
Komitet poparcia czyli sekta Smoleńska. Ja miałem PIS za porządna partię ale sami udowodnili ,ze są na poziomie opozycji pod każdym względem a relacje z sejmu to wstyd oglądać jeden wielki cyrk .
Przypominają sobie o wyborcach tuż przed wyborami byle do koryta się dostać. Jedyna partia na tą chwilę warta uwagi to Konfederacja.
ten gość nie zrobił nic przez ostatnie 5lat , gdzie pomoc dla frankowiczów , gdzie niższa stopa wolna od podatku , wyrównanie dopłat dla rolników i stworzenie funduszu medycznego to tylko kilka spraw a reszta ???? VAT miał spaść , ten pan nie zrobił nic więc dalej głosujcie na tego pana a będziecie mieli zastój w PL jak w Piotrkowie .
Jaki był cel zorganizowania tego zbiegowiska?Przecież poparcie miłośnicy wyrażą przy urnach.To zwykła PROPAGANDA.
ważne że jest 500+ za nasze własne pieniądze bo przecież nie można obniżyć podatków by wszyscy mogli dostać, tylko dziecioroby, no i zmniejszenie wieku emerytalnego, tylko co tam że te emerytury będą tak niskie że i tak większość będzie musiała pracować nawet do 70 roku życia. Lecz co tu się dziwić, elektorat PIS to nie są bystrzaki
A Piotrkowie, Witam bracie,
To mówiąc bierzy obcesem.
Cóż to, czyliż mnie nie znacie?
Jestem Antoni Macierewicz.
Ta scena pierwszomajowa w tle, ten koszyczek wielkanocny, ten "akt erekcyjny" podpisywany na stelażu. Normalnie PZPR-bis. Czekam kiedy wiosną zaczną malować trawę na zielono, a tegoroczne żniwa będą najlepsze od dziesięcioleci. Z przodu młodzież, a z tyłu "starszyzna".
Spotkanie zostało opóźnione bo wszyscy czekali na Macierewicza który leciał na swoich dronach w asyscie super śmigłowców i załapali opóźnienie przez ostry cień mgły. Żenada. Dobrze że już tam nie mieszka. Szkoda tego miasta, mogło mieć perspektywy rozwoju, niestety zmarnowane szanse i zmarnowane roczniki młodzieży.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!