Jest mi to obojętne ,czy powstał,czy nie.Zaglosuję na Dudę,bo to w mojrj ocrnie najlepszy z kandydatow.Dotychczasową prezydenture oceniam dobrze.Po kondrkandydatach nie dpodziewam sie lepszego reprezentowania Polski.
A wójty burmistrzy marszałki na urlopie dziś kampanię robią? czy pensja brana za robienie kampanii z naszych gminnych podatków
Zebrali się Ci którzy mają stołki i posadki rządowe,, poselskie, samorządowe i boją się utraty żłobu. Ale naród was rozliczy za to partyjniactwo.
Sami urzędnicy a zwykłych ludzi co kot napłakał. Bo to już partia władzy się zrobiła a nie ludzi
Antek boi się że czeka to trybunał stanu i robi wszystko aby duduś nie przerżnął.Teraz nadaża się okazja aby pokazać im gdzie ich miejsce.Nie zmarnujmy tej szansy.
Brawo!
Jestem za obecnym składem rządu i popieram Pana Andrzeja Dudę w jego budowaniu Polski na +, wspieram w programach rodzinnych, i umacnianiu pozycji Polski na arenie międzynarodowej, oraz budowaniu nowych inwestycji jak port Centralny oraz przekop Mierzei Wiślanej aby odciąć się od elektoratu Putina!
Proszę nie wypisywać takich bzdur,że cały Piotrków za dudą(piszę z małej litery bo na dużą nie zasługuje)takich jak wy jest garstka i już trzęsiecie portkami. Każdy tylko nie długopis.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!