Niewiem kto wymysla jakies systemy? System jest tylko jeden . Lekarz jest pracownikiem szpitala i ma pracowac od godziny do godzinyim przyjmowac pacjentow.A szpital chce jakies nadwykonastwo.To jest system patologiczny.Zmusza horych do korzystania z prywatnych poradni
Strajkujemy nie damy zamknąć szpitala na Rosvelts ja urodziłam tam 4 dzieci wspaniałe położne
Tak jest panie starosto, pokazuj pan tą obłudę która panuje w naszym kraju w tvp wszystko pięknie a rzeczywistość zupełnie inna.
Oto prawda
https://oko.press/eutanazja-szpitali-powiatowych-rzad-chce-likwidacji-150-z-nich-ale-nie-ma-odwagi-powiedziec-tego-wprost/
Zlikwidować NFZ. Dlaczego tego rząd nie zrealizował a w programie pisu bylo
To było do przewidzenia. PiS rozwali wszystko. Ludzie nich umierają. Kasa dla patologii. Mam na myśli Rydzyka i posłów PiS.
Łatwiej kasę rozdać na plusy programy niż zmienić system służby zdrowia.
Głupota goni głupotę. Przy najbliższych wyborach podziękuję pis.
I tak PSL utopił szpital w zielonym jeziorze, tyle lat politykowania i jest skutek.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!