Łatwiej kasę rozdać na plusy programy niż zmienić system służby zdrowia.
To było do przewidzenia. PiS rozwali wszystko. Ludzie nich umierają. Kasa dla patologii. Mam na myśli Rydzyka i posłów PiS.
Zlikwidować NFZ. Dlaczego tego rząd nie zrealizował a w programie pisu bylo
Oto prawda
https://oko.press/eutanazja-szpitali-powiatowych-rzad-chce-likwidacji-150-z-nich-ale-nie-ma-odwagi-powiedziec-tego-wprost/
Tak jest panie starosto, pokazuj pan tą obłudę która panuje w naszym kraju w tvp wszystko pięknie a rzeczywistość zupełnie inna.
Strajkujemy nie damy zamknąć szpitala na Rosvelts ja urodziłam tam 4 dzieci wspaniałe położne
Niewiem kto wymysla jakies systemy? System jest tylko jeden . Lekarz jest pracownikiem szpitala i ma pracowac od godziny do godzinyim przyjmowac pacjentow.A szpital chce jakies nadwykonastwo.To jest system patologiczny.Zmusza horych do korzystania z prywatnych poradni
MZ.Nie jaka Szn. Pani od cyfryzacji ZAKODOWAŁA wszystkie przelewy noi jak szpital ma być rentowny.Pingotowiacy muszą się określić za kim stoją.
Jeśli starosta ma taki problem że szpitalem to niech go odda (tylko bez dyrekcji) we władanie Marszałkowi albo Prezydentowi Chojniakowi. Oni będą wiedzieć co zrobić z funkcjunujacymi oddziałami. Położnictwo i ginekologia musi być w Piotrkowie. To również prezydenta problem aby jego wyborcy mieli gdzie rodzic.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!