metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja ~ja (Gość)30.07.2023 00:08

PANIE BOŻE PATRZYSZ I NIE GRZMISZ SREBRNY MEDAL dla Pani A.Piekarz zasłużona dla powiatu co takiego zrobiła jak w gminie jako dyr.kultury i nic się nie dzieje--jest mi wstyd za takie osoby .Z poważaniem mieszkaniec gminy

150

Szkolnik ~Szkolnik (Gość)01.08.2023 21:30

Zaskakuje mnie nominacja dla Kamili Kaczorowskiej, kto nominował Urząd Gminy Wola Krzysztoporska, pani Kamila ostatnio zbiera same nagrody a za co nikt nie wie za wspieranie PiSu. Zasłużona dla Gminy Wola Krzysztoporska nominacja od wójta, zasłużona dla rolnictwa przy 7 hektarach nominacja od Zbyszka Ziemby, mistrzyni Agro jako gospodyni roku wysyłając na siebie esemesy sztuk około 90 = 200 zł. Sztuczne stanowisko na umowę zlecenie jako kordynator od KGW, na wszystkich zdjęciach przyklejona a po co, żeby wystartować jako radna do Powiatu i wywalić Ryszarda Cieślaka z funkcji radnego. Wszystko sztuczne i na pokaz szkoda mamy tyle wspaniałych mieszkańców to nie, na siłę promują jedną osobę z kręgu PiS.

10

cynik ~cynik (Gość)30.07.2023 10:28

Słabość ekonomiczna powiatu piotrkowskiego /tak zresztą/ jak większości powiatów w Polsce jest widoczna jak na dłoni. Nie wiem w sumie po co te twory stworzono. Dzisiaj powiaty to przechowalnia dla osób ,które planują jakoś dotrwać do emerytury lub jako trampolina do skoku wyżej....Reforma administracyjna z 1998r z jednej strony lekko zmniejszyła liczbę urzędników /likwidując urzędy wojewódzkie /z drugiej strony pogrążyła zaś większość mniejszych miast wojewódzkich /Piotrków ,Sieradz ,Skierniewice i inne / w maraźmie i zastoju gospodarczym. Co niestety potwierdza min. migracja młodych ludzi...i wyludnienie tych ośrodków. A rząd Buzka twórcy tej reformy tak głośno twierdził ,że udzieli zdegradowanym miastom pomocy ekonomicznej. I co? g....o.

150

Dasia ~Dasia (Gość)31.07.2023 22:15

Było świetnie

01

zolo ~zolo (Gość)31.07.2023 19:13

To jest zbędny szczebel władzy kolejna grupa darmozjadów bo 3-szeblowa władza{ samorząd,województwo.centrala} to za mało?

70

goœć_aaa ~goœć_aaa (Gość)30.07.2023 12:50

25lecie niczego...bo w sumie ten powiat nikomu nie potrzebny i nic konkretnego nie robi.. chyba tylko dziwne stanowiska pracy wymyśla dla swoich...czyli walczy z bezrobocie :-). Impreza urodzinowa? 25lat. Termin słaby i atrakcje.. Zwłaszcza że niedaleko w Tomaszowie Maz. tego samego dnia była o wiele lepsza biesiada z prawdziwego zdarzenia..Starostwo nawet tego nie sprawdziło, nie przewidziało..
Lorek ....też nie wiem co robi na polu 🍉

171

Baraniorz ~Baraniorz (Gość)31.07.2023 11:44

No wiadomo Rybak jak ten PSL z każdym

30

ja ~ja (Gość)29.07.2023 22:02

Wg mnie "powiat piotrkowski" istnieje tylko z nazwy. To grupa ludzi wzajemnie się popierających. Nie dostrzegam znaczących osiągnięć czy zasług tego samorządu dla mieszkańców powiatu. Być może przekaz informacyjny zawiódł.

251

nikodem ~nikodem (Gość)31.07.2023 10:03

Ale na tej scenie zaroiło się od nikodemków i nikodemek z różyczkami za moje podatki, aż strach się bać. Ewidentnie mądrzejsi zawsze znajdą grupę jeleni.

100

Xavi ~Xavi (Gość)30.07.2023 21:18

Bardzo potrzebna impreza! Potrzebna w szczególności samorządowcom przed wyborami! To ile na to poszło pieniędzy, których brakuje?

150

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat