Obstawiam, że kosztowało to kilkadziesiąt tysięcy. Kilkanaście tysięcy to koszt statuetek, a było ich mnóstwo, zaproszeń, dekoracji i filmu. Gdzie gaża Włodeckiego, i przed wszystkim katering. Przecież żarcie i gorzała kosztują. Może jest jakiś radny, który podejmie temat.
Dlaczego na epiotrkow.ru nie ma ani słowa o obchodach Żołnierzy wyklętych? Czyżby slogan "cała prawda o regionie" przejęli po TVN-e?
Z tego co śledzę przez 15 lat nie było imprezy za swoją kasę.A zarabiają powyźej 10.000 tys.miesięcznie.Czy oni są tak dobrzy i kochani przez wyborców, czy mają swoich w komisjach wyborczych?Czas to towarzystwo wzajemnej adoracji zmienić.
Czas to towarzystwo wzajemnej adoracji zmienić.
gratuluję organizacji i 15 lat działalności. a na malkontentów proszę nie zważać. wszystkim nikt nie dogodzi
Popatrzcie na te mużyckie gęby pasożytów. Niezmienne od 15 lat sobie wegetują. Czy efekty pracy tego towarzystwa są rzeczywiście tak dobre,że już nikt inny tego lepiej robić nie potrafi? Czy po prostu system jest tak głupi iż pozwala trwać klice opartej na kolesiostwie nepotyzmie i korupcji.
Akurat to nie sam Mazur był, tylko jeden z jego sobowtórów.
[/cytat]Hrabia Ponimirski (Gość)
59 minut temu, 11:24
Popatrzcie na te mużyckie gęby pasożytów. Niezmienne od 15 lat sobie wegetują. Czy efekty pracy tego towarzystwa są rzeczywiście tak dobre,że już nikt inny tego lepiej robić nie potrafi? Czy po prostu system jest tak głupi iż pozwala trwać klice opartej na kolesiostwie nepotyzmie i korupcji.
Zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości.
a ja tam byłem i się dobrze bardzo bawiłem. pozdrawiam wszystkich i dziękuję.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!