Byłem na miejscu i widziałem. I jedno jest pewne. Gdyby były zapięte pasy, byłby to taki sobie w skutkach wypadek. W samochodzie nie było kierowcy, leżał w rowie. Na miejscu pasażera ktoś siedział. Nie wiem czy pasażer czy przerzucony kierowca. Ale na pewno miejsca w środku pozostało dużo, nie powinien nikt być w takim stanie jak widziałem po rozbiciu głową szyby. Smutne. Trzymam kciuki. Czy ktos wie jaki jest stan poszkodowanych. Toyoty ale i Passata (oni nie byli poważnie Rabki raczej)?
Zróbcie proszę na stronie jakąś animację jazdy na suwak z opisem,to może chociaż EP i EPI nauczą się zachowania na zwężce a później może podpatrzy reszta.
Każdy narzeka na kierowcę tego "szewroleta", dlaczego nikt wcześniej zareagował tylko musiało dojść do takiego zdarzenia ? Ludzie, po to jest policja żeby pilnować porządku, wystarczy zadzwonić i jednego debila mniej ;)
Drzwi pasażera były wycinane przez straż, tak na pewno ledwo przytomny pasażer sobie wysiadł.
Ten szewroletem to szaleniec mie mało co by nie walnął mie z tom przyczepą jechał ze 130 km uwaga na szewroleta z przyczepą jeździ jak wariat
Wszelkie zagrożenia można zgłaszać na:
https://mapy.geoportal.gov.pl/IMAPLITE/KMZBPUBLIC.HTML
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!