Można przelewać pieniądze na fundację "Ty Ja Razem", przelew o treści "Życie dla Gabrysi"
Rozczarowana opieką lekarską? Dlatego, że onkolodzy to lekarze, a nie cudotwórcy? Niestety...
Jak inaczej można pomóc? Pomoc pewnie potrzebna jest już dziś, a pieniążki z 1% rozliczane są pod koniec roku.
Ja na pewno przekaże spróbuje namówić swoich kolegów z pracy Jeżeli można prorsiłbym o plakaty może ulotki które rozwieszę na szatniach w swojej pracy priv 648889516
Popieram akcje sama już rzelalm pieniądze. Mialam przyjemność poznać Panią Gabrysie to cudowna kobieta. Rodzinie życzę dużo siły i wiary.
Dwa słowa całkiem serio, dla tych, co chcą: prawdopodobnie dużą sprawczą siłę dają w takich przypadkach modlitwy, szczególnie wtedy, gdy za daną osobę i w jej intencji modli się jednocześnie wiele osób. Jest na ten temat obszerna literatura, nie tylko kościelna, ale w części też i medyczna. Warto więc spróbować... nie kosztuje wiele...
Jutro o 17 w kościele w Karlinie będzie Msza św w jej intencji. Kto będzie chciał będzie mógł złożyć ofiarę która w całości będzie przelana na konto fundacji
Że nikogo nie zastanawia ten wysyp nowotworów. W rodzinie mojego męża cztery osoby w ciągu dwóch lat. Ostatnio moje 2 koleżanki. Co to jest? Powietrze, woda, żywność? Kiedyś jak się słyszało, że ktoś ma raka, to był szok, jakaś niezwykłość, a teraz norma.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!