metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
? ~? (Gość)29.10.2013 09:29

A co z psem?

00

miuuut ~miuuut (Gość)29.10.2013 09:43

Nie ma się co dziwić, że psy dziczeją jak mają takich zdziczałych właścicieli. Pies zapewne wbiegł na jezdnię bo uciekał od tych psycholi.

00

P51 ~P51 (Gość)29.10.2013 09:47

Pies wbiegający w nocy na drogę...To raczej wina właściciela. Jak widać własciciela ( i kolegi) nieokrzesanego i skorego do wybitki. Podwójna kara ( za psa bez opieki i naruszenie nietykalności kobiety) powinna skutecznie ostudzić goracą głowę.
Ludzie! Kochajcie ( prawdziwie) swoje psy i nie pozwalajcie,by wybiegały w nocy na drogę pod samochód ; potem to już pozostaje raczej żal do siebie samego.

00

resed ~resed (Gość)29.10.2013 09:49

"" napisał(a):

Pies przegryzł oponę, ale okazało się, że był pod wpływem alkoholu.

00

ja ~ja (Gość)29.10.2013 10:01

pies poturbowany i poraniony wrócił do domu. a przede wszystkim nie wtargnął na jezdnię bo zarówno pies i właściciel znajdowali się już na pasach.pani myślała po prostu że to ona ma pierwszeństwo bo przecież co może taki pies w porównaniu z autkiem. pani miała ochotę odjechać i dlatego też zabrano jej kluczyki od auta. a policja została wezwana przez właściciela psa.

00

Zanzi ~Zanzi (Gość)29.10.2013 10:03

Szkoda, że każdy debil bezkarnie może posiadać zwierzaka i nikt ani nic nie jest w stanie nad tym zapanować.

00

aaaaaa ~aaaaaa (Gość)29.10.2013 10:12

a moze szkoda ze kazdy debil moze posiadac prawo jazdy i nikt mu nie jest w stanie tego zabronic. a co by było gdyby zamiast psa na jezdnie wybiegło dziecko .

"Zanzi" napisał(a):

00

loka ~loka (Gość)29.10.2013 10:15

do ja: co Ty za głupoty wypisujesz jak nie znasz sytuacji!!!
Pies nagle wybiegł na jezdnie i to wcale nie na pasach a właściciele pod wpływem alkoholu dobiegli do auta i zaczeli je dewastować a kierującą brutalnie bić...dobrze, że przejeżdzające auto się zatrzymało aby pomoc dziewczynie bo może nawet nie uszła by z tego cało...jak tak można!!!

00

wika ~wika (Gość)29.10.2013 10:16

w rejon piotrkowskiego wiaduktu a nie bełchatowskiego !!!

00

ja ~ja (Gość)29.10.2013 10:20

nie wypiuję głupot bo przechodzłem tuz obok. a kierowca ktory nie ustepuje pierwszenstwa na pasach to raczej powinien wrotki wybrac niz auto

"loka" napisał(a):

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat