Złoczyńca skręcił w ulicę Cmentarną, a policja nie wie gdzie go szukać. To proste, na cmentarzu.
Nie lepiej szukać sprawcy? Świadkowie będą potrzebni, dopiero jak go znajdą.
Będzie tłumaczenie jedno ze nie widział nic temu jechał dalej a napewno już jest po 60
bardzo dobrze.... w głowie się poprzewracało pieszym... wchodzą na przejście bez oglądania się do okoła
skutki nowych przepisów a media macą ludziom w głowach bo maja pierwszeństwo a tu guzik [prawda włażenie 3 metry przed jadące auto to czyja to wina tylko pieszego.
Wchodzi się tylko wtedy gdy ma sie pewność ,ze nie zmuszę kierowcy do nagłego zachowania a wiele osób zaskoczonych zwykle nic nie robi i pieszy dostaje strzała.
Nie raz piesi mnie zmusili do gwałtownego hamowania tu przy cmentarnej od strony Toruńskiej latarnie pala się ale przejście tonie w ciemnościach jedziesz nagle pieszy wejdzie i widzisz ruszające się buty nic więcej mało tego pieszy wtedy zamiast iść dalej cofa się ja zatrzymałem się ale gość dostał jeby porządne za takie zachowanie a później wszyscy się dziwią ,że pieszy potrącony z własnej winy i mediów
Nie wiem jak było w tym przypadku, więc nie będę oceniać. Ja wychodzę z założenia, że lepiej przymknac oko na swoje pierwszeństwo na przejściu, przejeździe rowerowym, czy za kierownicą auta. Przepuszczenie wariata zajmie kilka sekund, a może zaoszczędzić tygodnie w szpitalu albo w wersji light - kilka dni wizyty auta u lakiernia i tonę papierologii.
Mnie kiedyś multipla potrąciła ale to ja uciekłem z miejsca bo to siara być potrąconym przez multiple.
Polacy to najbardziej chamscy kierowcy na swiecie.Codziennie widze dziesiatki wymuszen pierwszenstwa na skrzyżowaniach czy przejsciach dla pieszych.To taka polska buracka kultura celebrowana od politykow najwyzszej rangi do roboli najnizszego szczebla.Ten kraj nie nadaje sie do zycia dla normalnych ludzi,ktorych zreszta duzo juz tu nie zostalo.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!