To już w szkołach nie uczą, że chodzi się lewą stroną jezdni?
[To już w szkołach nie uczą, że chodzi się lewą stroną jezdni?]
a w szkołach nie uczą że się nie jeździ po pijanemu??
To musiał być wyjątkowy burak skoro odjechał,zabrać od razu lejce po jego odnalezieniu.
a skad ty mozesz wiedziec czy on byl pijany?! acy kretyni tak maja ze uciekaja...
Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że kierowca był pijany. Po drugie dziecko powinno iść lewą stroną ulicy i mieć odblask.
[Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że kierowca był pijany.]
Odjechał. Znaczy się uciekł z miejsca zdarzenie i nie udzielił pomocy. Świadczy to o tym że będzie odpowiadał jakby był pijany i nieważne jest w tym momencie czy był trzeźwy, pijany czy naćpany Zjechał na pobocze czyli wyjechał poza strefę gdzie powinien się znajdować - może samochodzik w nienajlepszym stanie technicznym? A może brawurka ? Jak zwał to zwał chamem się okazał i tyle. Mam nadzieję, że dziewczyna nie odniosła trwałego urazu i da się wyleczyć. Mój znajomy został potrącony na przejściu - już z niego schodząc i okazało się że ma tak poważny uraz kolana że musi mieć wstawiany sztuczny staw kolanowy
A więc tak ta potrącona dziewczyna to jest moja dobra koleżanka . I nie jest w najlepszym stanie .
A ten chłopak zachowaj sie bardzo chamsko . ja nie wiem jak można uciec z miejsca wypadku i nie udzielić pomocy jednym slowem jakis psychol . xd
Po pierwsze dziewczyna szła poboczem. On uciekł z miejsca zdarzenia i nawet nie zadzwonił na pogotowie,prawdopodobnie był pijany.Więc powiedzmy sobie szczerze jeśli go znajdą będzie miał przechlapane.Tylko szkoda Paulinki;[[[ jest w szpitalu cała poobijana i obolała.;[[[
chory człowiek ! ta dziewczyna najprawdopodobniej będzie miała opercaje , tylko dlatego że ten .. sobie spowodował wypadek , i uciekł z miejsca zdarzeniaaaaaa ! ; D
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!