metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Piotrkowianin Piotrkowianinranga12.11.2010 12:14

Cytuję:
na prawe pobocze, gdzie potrącił idącą w tym samym kierunku małoletnią pieszą.

To już w szkołach nie uczą, że chodzi się lewą stroną jezdni?

00

Monika, ~Monika, (Gość)12.11.2010 13:05

[To już w szkołach nie uczą, że chodzi się lewą stroną jezdni?]
a w szkołach nie uczą że się nie jeździ po pijanemu??

00

tak tak ~tak tak (Gość)12.11.2010 19:12

To musiał być wyjątkowy burak skoro odjechał,zabrać od razu lejce po jego odnalezieniu.

00

hth ~hth (Gość)12.11.2010 23:23

a skad ty mozesz wiedziec czy on byl pijany?! acy kretyni tak maja ze uciekaja...

00

bizon bizonranga12.11.2010 23:37

"Monika" napisał(a):
[To już w szkołach nie uczą, że chodzi się lewą stroną jezdni?]
a w szkołach nie uczą że się nie jeździ po pijanemu??

Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że kierowca był pijany. Po drugie dziecko powinno iść lewą stroną ulicy i mieć odblask.

00

falandysz->bizon ~falandysz->bizon (Gość)13.11.2010 08:07

[Po pierwsze nigdzie nie jest napisane że kierowca był pijany.]
Odjechał. Znaczy się uciekł z miejsca zdarzenie i nie udzielił pomocy. Świadczy to o tym że będzie odpowiadał jakby był pijany i nieważne jest w tym momencie czy był trzeźwy, pijany czy naćpany Zjechał na pobocze czyli wyjechał poza strefę gdzie powinien się znajdować - może samochodzik w nienajlepszym stanie technicznym? A może brawurka ? Jak zwał to zwał chamem się okazał i tyle. Mam nadzieję, że dziewczyna nie odniosła trwałego urazu i da się wyleczyć. Mój znajomy został potrącony na przejściu - już z niego schodząc i okazało się że ma tak poważny uraz kolana że musi mieć wstawiany sztuczny staw kolanowy

00

Lena ~Lena (Gość)13.11.2010 20:16

A więc tak ta potrącona dziewczyna to jest moja dobra koleżanka . I nie jest w najlepszym stanie .
A ten chłopak zachowaj sie bardzo chamsko . ja nie wiem jak można uciec z miejsca wypadku i nie udzielić pomocy jednym slowem jakis psychol . xd

00

dziewczyna.. ~dziewczyna.. (Gość)14.11.2010 18:17

Po pierwsze dziewczyna szła poboczem. On uciekł z miejsca zdarzenia i nawet nie zadzwonił na pogotowie,prawdopodobnie był pijany.Więc powiedzmy sobie szczerze jeśli go znajdą będzie miał przechlapane.Tylko szkoda Paulinki;[[[ jest w szpitalu cała poobijana i obolała.;[[[

00

xdd ~xdd (Gość)14.11.2010 09:46

Jak można uciec z miejsca wypadku i zostawić bez pomocy strasznee

00

guzikii__ ~guzikii__ (Gość)15.11.2010 17:34

chory człowiek ! ta dziewczyna najprawdopodobniej będzie miała opercaje , tylko dlatego że ten .. sobie spowodował wypadek , i uciekł z miejsca zdarzeniaaaaaa ! ; D

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat