Przejeżdżałem tamtędy wczoraj o godz. 16:15, jadąc w kierunku pl. Kościuszki. Jadące przede mną herbaciane daewoo matiz LWT 2930 omal nie przejechało przechodzących na przejściu od strony SP10 dwojga dzieci. Wyprzedziłem to daewoo przed światłami i poszedłem zapytać kierowcę, czemu nie przepuścił dzieci na przejściu dla pieszych. Kierowcą okazała się pani w okularach w wieku ok. 45 lat, która z rozbrajającą szczerością odpowiedziała, że nie zauważyła. Kolejny przykład osoby, która nigdy nie powinna usiąść za kierownicą żadnego pojazdu!
Powiem ci kolego że odważny jesteś. Ale ma dla ciebie pełen szacunek uważam że powinno się zwracać uwagę oczywiście kulturalnie bez wyzwisk. Też zwrócono mi kiedyś uwagę że wykonałem zły manewr w obcym mieście. Podszedł pan na parkingu i powiedział że nie powinienem wykonywać takich manewrów . Powiedział to kulturalnie wyjaśnił co zrobiłem źle i dlaczego podał mi rękę i powiedział że to dlatego zwraca mi uwagę że jemu kiedyś nie zwrócono uwagi i popełniał błędy do puki nie przejechał człowieka. Wie co to poczucie winy. No dobra taki moralitet. Jeszcze raz zwracajmy uwagę innym jak się da. Je bądź obojętny.
A nie mogą ruszyć d**y i zajrzeć do CEPiK-u? Ile jest srebrnych kombi o numerach EP 45***? 10, 20? Co za problem sprawdzić wszystkie? Dajcie mi dostęp do bazy danych, to zrobię to w 3 godziny!
A tak przy okazji - wczoraj był Dzień Życzliwości na Drodze.
dajcie ludzie spokój moje dzieci tamtędy chodzą codzień i nieraz mam chęć to panią stopke ustawic do pionu ona tam nie powinna pracowac nie nadaj sie siedzi tylko w szkole bo jej zimno i potem taki efekt pracy a poza tym to juz nie pierwszy przypadek kiedy ta pani tam stoi
Niech sprawdza jeszcze ojca czy jest trzezwy.
To bylo wczoraj, a dzis trzeba pozdrawiac mobilkow srodkowym palcem.
Chłopak chcąc nie chcąc nauczył się zasady ograniczonego zaufania na drodze.
Mniemy nadzieje, że wszystko dobrze się skończy a maluch szybko dojdzie do siebie i szybko zapomni .
miód dla moich uszu...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!