Rok temu też mnie jakiś pan puknął. To jest właśnie jak się jeździ z głową w chmurach
Nie wiem jak było w tym przypadku, ale bardzo denerwują mnie rowerzyści, którzy jadą ulicą, a obok ścieżka rowerowa...
Powinni ukarać rowerzystę bo jechał drogą ,a jest tam śćieżka dla rowerów.W tym przypadku mandat dla kolarza.
Przez te ostatnie burze i zamknięcia przejazdów kolejowych na terenie miasta to nawet portal e-piotrkow się zaciął. Referendum coraz bliżej to będzie się działo. Ja cię nie mogę.
Rowerzyści jeżdżą już ścieżkami rowerowymi, jezdniami, chodnikami. Pozostały jeszcze chmury i woda. Rowerzyści są wszędzie, i wszyscy pozostali muszą na nich uważać. Kiepskie to prawo. Wczoraj gdy szedłem chodnikiem, jadący z dużą prędkością rowerzysta o mało we mnie nie wjechał. Muszę to napisać, większość rowerzystów jeździ także po pasach - zamiast zejść z roweru i przeprowadzić rower po pasach.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!