Czy zwrócił ktoś uwagę na to, że skręcając z Wyzwolenia w Sulejowską rosną krzewy ograniczajace widoczność, szczególnie gdy jest ciemno. A w wielu miejscach jest podobnie. Wieczorami gdy pieszy często na nie wchodzi po prostu z marszu.
Znowu? Kierowcy, świat cały nie jest wasz!!! To mówię ja, człowiek pieszy!
Od momentu kiedy pieszy ma pierwszeństwo na pasach jest mnóstwo wypadków
Kto dał prawo pieszemu wchodzić na jezdnię? Czy ja wam jeżdżę samochodem po chodnikach? Sami pchacie się w gips a cmentarz jest pełen tych co mieli pierwszeństwo. Pamiętaj auta nie zatrzymam w miejscu bo panisko chce wejść na jezdnię. Lepiej poczekać aż kierowca się zatrzyma i będziesz mógł przejść kilka minut cię nie zbawi
Ten 63 letni pan mial we krwi promil alkoholu. Dziekuje za nie miłe komentarze ale pijany wyleciał pod auto. Ludzie. To wy zachowajcie ostrożność jak chodzita
Na wsi ni ma pasów przecież,przyjeżdża państwo ze wsi w dzisiejszych daewoo- kia Hyundai i myślą że są lepsi....he he.Jezdze BMW zawsze zwalniam przed pasami,raz mi gość przejechał na czerwonym na pasach to go pocisnołem..
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!