Zakaz aborcji, zakaz antykoncepcji, zakaz bezdzietności, zakaz wszystkiego. Najlepiej będzie zakryć twarze szmatami jak w Islamie i błagać męża o pozwolenie na wyjście. Tak to zaczyna wyglądać.
Chyba przerobić się na faceta. Dziś strach być kobietą,bo jeszcze trochę,a kolor podpasek będzie ustawowo narzucony. Moja d...mój problem.
To nasze ciało,nasza decyzja,nasze sumienie politykom wara o nasz¡!!!!!!!!!!!!!!!!
szkoda komentować.
Brak słów.
Ja się pytam kto decyduję o naszym życiu?
Zabronią tego, tamtego i owego ale każdy zrobi sam to co będzie uważał za stosowne. Nikt nie ma prawa decydować za kobietę która została zgwałcona w skutkach czego zaszła w ciążę, o tym czy urodzi czy nie. Jest wiele informacji "Kobieta w ciąży miała 3 promile". Te kobiety mają mieć dzieci? a czy ktoś pomyślał co to dziecko będzie miało za życie?. Z domu dziecka do rodziny zastępczej, z rodziny zastępczej do domu dziecka. Nie każda kobieta jest gotowa by zostać matką i nie każda tego chcę. Żyjemy w wolnym kraju i żaden człowiek nie ma prawa nam nic zakazywać. A wypowiedzi typu "dzieci chore są cudowne". Powtórzę: nie każdy jest na to gotowy. Pozdrawiam.
No,wreszcie ktoś napisał to o co chodzi dzięki Ci CHEMIK!!!!!! Brawo¡!!!!!!!!!!!!!
A może uciecze ch...za gwałt i równouprawnienie dla kobiet. Mało, że to kobieta ponosi wszelkie cierpienie fizyczne,psychiczne, finansowe za dziecko, to jeszcze ja g...odrzucić? Ludzie w rządzie zajmijcie się prawdziwa polityka państwa a nie tzw.d... MARYNI.
Dla nich jest oczywiste zenpowinnas poswiecic swoje zycie dla dziecka ! Nie wazne ze sama chowasz juz 2 i cala 3 trafi do domu dziecka.
Jak nie chcą aborcji to niech jej sobie nie robią! Kobiety mają prawo decydować o swoim własnym ciele! Oprócz macic mamy mózgi, sumienie, uczucia i samoświadomość!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!