Pamiętajcie, zwracajcie uwagę nie na tych, co Wam dadzą, tylko na tych, co przestaną Wam zabierać!
Najlepszą oceną aktywności byłyby tu wydruki z kont bankowych tych darmozjadów.
jak ktoś zna się na wszystkim - to jest do niczego. No chyba że do rajdów rowerowych.
wg mnie najlepszy jest spadochroniarz 3-ci z prawej w środkowym rzędzie. I po co nam to było?
Kandydat na posła startujący w jakimś okręgu wyborczym powinien pochodzić z tego okręgu i być z nim utożsamiany. A Macierewicz pochodzi z W-wy. To jest kandydat przywieziony przez Kaczyńskiego w teczce. Przede wszystkim to powinno być zlikwidowane w przepisach prawa. Inną sprawą jest głosowanie na kogoś takiego.
Każdy z nich dba o własna kieszeń a nie o wyborców taka jest prawda i obecnie nie ma na kogo głosować wszyscy to sługusy Brukseli i wzgórz Golan dbają o Ukraińców ale nie o nas to smutne bo mienią się patriotami pełną gębą i w naszym regionie karty zostały rozdane zanim do wyborów doszło .Wspierałem PIS ale to kolejna partia która zawiodła mnie i nie tylko bo jaki to rząd patriotów skoro utrzymuje ustawę 1066 o bratniej pomocy brak słów na to wszystko i osobiście uważam ,że po co zmieniać ordynację wystarczy ograniczyć do dwóch kadencji posłom senatorom i to samo w samorządach i do tego prosty ustawowy zapiś jesli radny czy poseł głosuje wbrew temu co obiecywał wyborcom to wystarczyło by 100 wyborców by takiego gagatka odwołać a na jego miejsce wchodzi kolejny z listy wyborczej i szybko zdyscyplinuje radnych i posłów bo dziś robią co chcą
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!