A to bidulka, gwiazdorzenia się znowu zachciało, obudziła się z zimowego snu. Sprawdza czy już może z pokazówek w terenie wrócić do miasta, nie i jeszcze raz nie - basta.
A Ja pytam co Pani Ela tu robi? z gniazda obłudy do Piotrkowa, Kobito!!!!zajmij się czymś o czym masz pojęcie, nie szukaj szczęścia bo jeszcze znajdziesz!!!!!!!!!
Ja już dawno się z tej przychodni wypisałem bo nic tam nie ma nawet nie można było u lekarza pierwszego kontaktu dostać skierowania na podstawowe badania. Więc po co utrzymywać coś takiego. Jestem zapisany do tej po drugiej stronie po dawnym biurowcu "Piomy" i chwalę sobie to przejście.
A redakcji ePiotrków, to czego zabrakło do umieszczenia mojego komentarza? Umiejętności czytania ze zrozumieniem, czy poczucia humoru? W pierwszej kwestii, mogę pomóc, na brak poczucia humoru - nic nie poradzę. Miejcie świadomość, że dla ludzi, wartość takiego medium, jest znikoma. Dla ludzi, wersja papierowa byłaby użyteczniejsza - nawet dla analfabetów.
Co do tego wpisu... jestem pewien, że "Jak mózg wysilicie, to nie umieścicie".
Kobieta Lekarz Poseł Marszałek Minister Piotrkowianka a zrozumienia dla samorządu i ludzi mniej niż zero
Ludzie przecież w tej przychodni pachnie PRL-em i jakośc obsługi również z tego okresu .Lekarze się spóżniają nagminnie i może o tym warto porozmawiać ?? Urlopy i zwolnienia z dnia na dzień bez jakiegokolwiek zastępstwa i ludzie hajda do domu i kolejka do zapisów ...
Przypomina mi to trochę płacz o likwidacji gimnazjów./Co z tego że zlikwidują ,jak i tak uczy ta sama firma ,więc nic się nie zmieni bo nauczycieli z powołaniem jest tylu co i księży .
Iga ,Beni ale trzeba zauważyć też fakt że Pani poseł chociaż jest i rozmawia o naszym mieście a Pan Antek myśli tylko o Misiaczkach.
Żenada, Ja to bym się bała żeby Gwiazdy na taczce nie wywieźli, bo zaczyna gwiazdorzyć,,, radzę zeżreć snickersa:D popić i na Wawę ino roz.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!