Żenada, Ja to bym się bała żeby Gwiazdy na taczce nie wywieźli, bo zaczyna gwiazdorzyć,,, radzę zeżreć snickersa:D popić i na Wawę ino roz.
Iga ,Beni ale trzeba zauważyć też fakt że Pani poseł chociaż jest i rozmawia o naszym mieście a Pan Antek myśli tylko o Misiaczkach.
Ludzie przecież w tej przychodni pachnie PRL-em i jakośc obsługi również z tego okresu .Lekarze się spóżniają nagminnie i może o tym warto porozmawiać ?? Urlopy i zwolnienia z dnia na dzień bez jakiegokolwiek zastępstwa i ludzie hajda do domu i kolejka do zapisów ...
Przypomina mi to trochę płacz o likwidacji gimnazjów./Co z tego że zlikwidują ,jak i tak uczy ta sama firma ,więc nic się nie zmieni bo nauczycieli z powołaniem jest tylu co i księży .
Kobieta Lekarz Poseł Marszałek Minister Piotrkowianka a zrozumienia dla samorządu i ludzi mniej niż zero
A redakcji ePiotrków, to czego zabrakło do umieszczenia mojego komentarza? Umiejętności czytania ze zrozumieniem, czy poczucia humoru? W pierwszej kwestii, mogę pomóc, na brak poczucia humoru - nic nie poradzę. Miejcie świadomość, że dla ludzi, wartość takiego medium, jest znikoma. Dla ludzi, wersja papierowa byłaby użyteczniejsza - nawet dla analfabetów.
Co do tego wpisu... jestem pewien, że "Jak mózg wysilicie, to nie umieścicie".
Ja już dawno się z tej przychodni wypisałem bo nic tam nie ma nawet nie można było u lekarza pierwszego kontaktu dostać skierowania na podstawowe badania. Więc po co utrzymywać coś takiego. Jestem zapisany do tej po drugiej stronie po dawnym biurowcu "Piomy" i chwalę sobie to przejście.
A Ja pytam co Pani Ela tu robi? z gniazda obłudy do Piotrkowa, Kobito!!!!zajmij się czymś o czym masz pojęcie, nie szukaj szczęścia bo jeszcze znajdziesz!!!!!!!!!
A to bidulka, gwiazdorzenia się znowu zachciało, obudziła się z zimowego snu. Sprawdza czy już może z pokazówek w terenie wrócić do miasta, nie i jeszcze raz nie - basta.
po co pani poseł zjawia się w Piotrkowie ?może walczy o poparcie nic z tego Nie chcemy takich ludzi .do roboty do roboty
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!