Dostaniecie na drugie i więcej dzieci. Chodzi o to, aby się rozmnażać. A jak te dzieci dorosną, to albo trafią do wojska i kto wie na jaką wojnę ( aby zaspokoić chore ambicje mocarstwowe niektórych głupków-polityków) albo wyjadą do pracy do Anglii, bo tu za najniższą krajową nie będą pracować ( jeśli znajdą w ogóle pracę). Anglia już zaciera ręce, bo będzie mieć kolejną transze odchowanych,w sile wieku, wykształconych pracowników.
to dopiero początek, jeszcze przed nami podatek od supermarketów, zakaz handlu w niedzielę, podwyżki obsługi w bankach, benzyna w sobotę i w niedzielę w górę, komisja smoleńska i leszek h. słynny performen z PT
Dokladnie mialo byc na kazde dziecko! A teraz sprawiedliwosc wedlug PiS sasiad bardzo majetny chodzi i sie smieje ze do wakacji sobie dorzuci , a ja mam jedno i nie dostane mimo ze musze wynajmowac za ciezkie pieniadze mieszkanie i starcza mi na rachunki i w zasadzie ledwo na jedzenie . No napawde prawo w tym kraju i spawiedliwosc straszna ...
Oszukali miało być 5 stówek na każde dziecko a ja jako jedynak nie dostanę nic kieszonkowego . Nie zapomnę oszustwa
Pani Szydło i PIS oszukali Polaków. W kampanii wyborczej było wyraźnie mówione o tym że to będzie 500 zł na każde dziecko. Wiele samotnych matek z jednym dzieckiem liczyło na te pieniądze i głosowało na pis. Teraz zostają z niczym!
7 tysięcy urzędasów zatrudnią czyli swoich ludzi . Nie lepiej mniej ludziom zabierać w podatkach niż zabierać i dawać im z powrotem?
Ludzie !!! Zamiast czytać te bzdety kładźcie się do łóżek i jazda !!!. Ja już jestem po
2 dziecko 500zl, 3 dziecko tez 500zl..., a pierwsze co gorsze? z reszta osoby ktore maja jedno dziecko dostana tyle co osby ktore na dziecko sie nie zdecyduja, jaki z tego moral wzrosna wydatki na inne rzeczy a pary nie majace dzieci na dzidziusia sobie nie pozwolą bo wszystko zdrozeje a jeszcze dziecko trzeba bedzie wychowac wiec dodatkowe wydatki.... sorry ale chyba z ciażą jeszcze dluuuuugo poczekam... no chyba ze nie w Polsce...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!