A ja myślę, że w świetle ostatnich "wydarzeń", którymi żyje to miasta Pan prezydent powinien podać się do dymisji. Wstyd i hańba co ten człowiek wyprawia!
Wejdzcie sobie na epiotrkow na artykuł o złotych godach tam ktoś się odważył i w komentarzach napisał o co chodzi z ostatnią aferą
A czy nie lepiej by było, by obaj panowie przyczynili się do ściągnięcia do miasta nowych inwestorów, utworzenia nowych miejsc pracy, jednym słowem polepszenia warunków życia mieszkańców?
Przyjadą goście z całego świta podziwiać Co? Widok z Mediateki na zrujnowane Stare Miasto ,
slamsy na ,Starowarszawskiej ,zaniedbany Rynek , gdzie dachy licznych kamienic pokryte są papą smołową, obszczane podwórka pełne meneli ? Wstyd, lepiej dajmy sobie panie Wołoszański z tym pomysłem. spokój.
Polsat następny na dniach ,sprawdzone info.W końcu gwiazdor będzie miał swoje pięć minut w mediach ogólnopolskich
Ale pikantny artykuł na portalu Republika. Ciekawe, czy z szefem Mariuszem Staszkiem to też konsultował.
"Nie można zdobyć demokratycznego mandatu poprzez cenzurowanie przeciwników politycznych czy wtrącanie ich do więzienia. Nie można go też zdobyć poprzez ignorowanie woli własnych obywateli w fundamentalnych kwestiach".
Niech lepiej proponuje w swoim lochu co tam chce. Germania nam miasta nie trzeba. Awidarsein.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!