A jeszcze pan Wołoszański powinien się zapytać o zdanie Piotrkowskiej Walentynki, bo myślę, że trzecia osoba w mieście, to też powinna wyrazić opinię.
Na siedzibę tego tworu proponuję budynek po "Europie", do którego już wcześniej przeniesiono "centrum świata". Jako, że budynek ma przeszłość "europejską" i "światową", będzie do tego celu idealny. Obecny stan pokazuje, że nieruchomość mocno zintegrowała się z lokalną przyrodą, w dodatku nie generuje słynnego "śladu węglowego", co niewątpliwie jest wielką zaletą! Budynek od dawna jest pod opieką konserwatora zabytków, więc bierz Pan europosłów i wprowadzaj na salony.
Twoim tokiem myślenia to twój współmałżonek od dana rysuje sufit porożem.
Instytut Badań nad Parlamentaryzmem to w Piotrkowie już był... a może jeszcze istnieje?
Czy Centrum Parlamentaryzmu będzie na siebie i w jaki sposób zarabiało, czy to my będziemy go utrzymywać? Jaką działalność na codzień będzie prowadzić, czy będzie to jak za rządów PiSu przyczółek dla swoich kolesi. Mamy dość różnych fundacji, stowarzyszeń, centrów które służą do wyprowadzania kasy lokalnej bądź państwowej. Widzimy jak to w kraju działało. Przez tyle lat nikt nie widział takich potrzeb, nagle teraz kogoś olśniło. Czyżby obecnie rządzący szli śladem swoich poprzedników? Źle to wygląda, nie strzelajcie sobie w kolana.
Niech się rozpędzi i walnie z barana w jakiś betonowy mur. Może mu sie coś poustawia. Ktodo takiego badziewia pójdzie.?
Jaki Pan ,taki kram. Może jeszcze jakiś pomysł na podniesienie podatków?
kto i z kim? jesteście jak bimber mojego teścia, HW czego się spodziewać
Ja też chcę w tej furze, a jestem w wieku prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!