Sprawa jest prosta: kto chce wrzuca do puszki, kto nie chce nie wrzuca. Każdy zarabia samodzielnie i może robić z pieniędzmi to co mu się podoba. Nikomu nic do tego. Mnie natomiast brzydzi piętnowanie osób, które nie wspierają WOŚP - to tak jakby linczować wszystkich, którzy nie wrzucają pieniędzy na akcje CARITAS lub innych organizacji charytatywnych.
Telus - może i ty jesteś Polakiem, ale na pewno nie przyzwoitym Polakiem.
A może tak - W razie choroby nie chcę być leczony w PISowskich szpitalach !
Jak się jest nierozerwalnie związanym z mafią watykańską , to WOŚP jest wrogą konkurencją , więc po co ta obłuda o pogłoskach panie pośle?
Cieszy mnie ujadanie pisiarczyków. W swej nienawistnej głupocie nie rozumieją, że działają na korzyść WOŚP - ludzie rozumni na przekór im dają coraz więcej pieniędzy na dzieciaki.
PiS i religia smoleńska ma interes w zniszczenia Owsiaka, wtedy więcej kasy dla czarnych, prosty rachunek, oni wiedzą co robią i rozgrywają ciemny lud swoją wredną propagandą , a jak przyjdzie choroba to i tak będą korzystać ze sprzętu, to cyniczni obłudnicy?
Panie pośle!
W tym roku dam jeszcze więcej niż w ubiegłym.
Wszystko dzięki PiS!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!