Jak się jest nierozerwalnie związanym z mafią watykańską , to WOŚP jest wrogą konkurencją , więc po co ta obłuda o pogłoskach panie pośle?
A może tak - W razie choroby nie chcę być leczony w PISowskich szpitalach !
Telus - może i ty jesteś Polakiem, ale na pewno nie przyzwoitym Polakiem.
Sprawa jest prosta: kto chce wrzuca do puszki, kto nie chce nie wrzuca. Każdy zarabia samodzielnie i może robić z pieniędzmi to co mu się podoba. Nikomu nic do tego. Mnie natomiast brzydzi piętnowanie osób, które nie wspierają WOŚP - to tak jakby linczować wszystkich, którzy nie wrzucają pieniędzy na akcje CARITAS lub innych organizacji charytatywnych.
Wystarczy spojrzeć na jego twarz i ma się dosyć wszystkiego !!!!
"Pomagam fundacjom lokalnym, np. tym z mojego Opoczna. I jestem spokojny." Zaściankowa postawa posła Rzeczpospolitej Polskiej godna pozazdroszczenia! Gratuluję Panu tego spokoju i dobrego samopoczucia. Zapomina Pan, że jest posłem RP, a nie tylko lokalnym działaczem swojej partii.
widac szanowny portal nie chce pokazywac postów w ktorych jest niechęc do orkiestry z logicznych powodów. liżcie cyce cenzorzy i wasza cwelowa akcje owsika
Skoro orkiestra w 2015 zebrała około 53 mln, a w 2017 już wzrosło do około 105 mln i wszystko to dokonało się w okresie szalejącej tzw. ,, dyktatury " PIS to niech nam ten PIS rządzi do końca i jeden dzień dłużej to na koniec będą zbierane miliardy przy tak gwałtownym wzroście dobrobytu w społeczeństwie, które daje datki.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!