Obyś nigdy nie musiał prosić o pomoc z sprzętu zakupionego przez WOŚP.Szkoda mi ludzi o takim wypaczonym myśleniu
panie Telus mam nadzieje, ze panskie dzieci NIGDY nie musialy korzystac ze sprzetu Orkiestry
(...) a słyszałem o (...)
Ja za to wiem, że nie należy słuchać plotek. Plotkarzy również. O!
Ile jest sprzętu medycznego w szpitalach bez naklejonego serduszka WOŚP? Mało...
Co by było, gdyby nie WOŚP?
panie pośle,podobnie jak ja też na pana nie zagłosuję i nie będę wspierał obcych w wyborach na prezydenta Piotrkowa,zagłosuję jak pan na kandydata lokalnego,czyli coś nas łączy
Pomaga lokalnie - czyli tam gdzie jego okręg wyborczy!!! Bardziej samolubnego, egoistycznego podejścia nie słyszałem. Mam nadzieję, że po wyborach już nikt nie poprosi Pana o wywiad, a na starość zmieni Pan zdanie, bo jak ktoś chce coś dobrego zrobić, to mu się pomaga - ksiądz, a kolędzie mówił, że dobrzy ludzie pomagają. Ale skoro Pan nie pomaga... Moje dzieci, po złotówce wrzucą z własnych skarbonek. Wspieramy i Owsiaka i inne akcje. A jeśli chodzi o koszty sztabów - wie Pan ile, moja sąsiadka zarobiła, w zeszłym roku biegając z puszką? Na pensje pracowników nie wydają za wiele, bo są ludzie, którzy robią coś z serca.
mam nadzieję, że jeśli pan trafi kiedyś do szpitala, a stanie się to na 100% prędzej czy później, to stanowczo odmówi pan korzystania ze sprzętu kupionego przez WOŚP. Inaczej wyjdzie pan na hipokrytę !
To po co ten artykuł bo nie rozumiem . Pytacie Pana radnego PIS i wiecie jaka będzie odpowiedz. Rozumiem , że musicie sprzedawać portal i to, że powinien być różny punkt widzenia. Odnosze jednak wrażenie , że nie zawsze tak ochoczo zderzacie ze soba opinie. Zresztą Pan wypowiedział się uważam w porządku. Nie popiera do czego ma prawo, nie zabrania uczestniczyć innym. Przynajmniej tak twierdzi. Sama fundacja mówi nie pomagasz nie przeszkadzaj. Masz prawo do nie wspierania. Ja nie wspieram kościoła i też mam do tego prawo. Mówiąc , że dotarły do nas jakieś plotki , że fundacja się nie rozlicza lub wydaje niezgodnie pieniądze. Szanowni czytający przy rządach PIS i jej wpływach w różnych organach niewątpliwie niezgodności lub nieprawidłowości dawno zostały by wydobyte na światło dzienne. Mówienie nie korzystaj z sprzętu fundacji. Nie do końca ten sprzęt jest własnością szpitali nie fundacji. Myślę sobie tak , że oponent zbiórki fantastycznie zacznie wspierać jak dzieciak wykorzysta sprzęt i jego życie nie zgaśnie. Uwierz jeden z drugim wszystko będziesz chciał oddać jak dzieciak Ci zachoruje. I okaże się , że życie ratuje sprzęt kupiony przez fundację.Nie mam zamiaru przekonywać i argumentować . Każdy z nas niech robi co uważa. Ja wspieram i tyle.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!