metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Jarosław ~Jarosław (Gość)03.05.2021 12:42

Tak się zastanawiam czy nie lepiej dla Nas było by podziękować za ten ogólny kredycik i opuścić tą farsę jaką stała siłę Unia Europejska.Te pieniądze o których tyle mowa z nieba się nie biorą zapłacimy za to My wszyscy jeszcze z nawiązką.

195

Kazik ~Kazik (Gość)04.05.2021 07:02

Dla Polski lepszym rozwiązaniem jest opuszczenie UE a pisiory za wszelką cenę chcą dalej kraj zadłużać.
Było nie rujnować gospodarki od samego okrągłego stołu i szczególnie teraz lipną pandemią.
Poseł Lorek jak chce inwestować to niech to robi z własnej kieszeni a nie na kredyt i kto to kiedy odda.
Kredyt od Brukseli to nic innego jak utrata suwerenności. Wcześniej głosowaliśmy z rodziną na PIS ale nigdy więcej
patrząc na to jak ten rzęd gnębi społeczeństwo i jest antypolski

66

E7eue ~E7eue (Gość)04.05.2021 11:41

Ja jestem przeciwny. Jeśli ktoś nie potrafi poradzić sobie w tych warunkach to znaczy, że się do polityki nie nadaje

10

AntyPIS ~AntyPIS (Gość)04.05.2021 10:26

Pisiaki wiedzą, że usankcjonowane prawnie łapownictwo w postaci 500+ i dodatkowych emerytur dla biednych starszych ludzi w postaci 13-tej i 14-tej emerytury da im zawsze wejście do Sejmu. W 2020 r. deficyt budżetowy wzrósł do 160 mld złotych! To jest tak - jakbyś człowieku zarabiał rocznie np. 30 tys. złotych a ktoś na ciebie wziąłby kredyt 12 tys. i ty nie widziałbyś tych pieniędzy. Za rok 2021 nie sprawdzam jeszcze bo nie chcę sobie szarpać nerw. I jak widzę takiego posła, który szerzy politykę dalszego zadłużania się Polski to przestaję rozumieć ekonomię. Przecież żaden bank nie pożyczyłby pieniędzy, jeżeli nie będzie zabezpieczenia. Czym oni zabezpieczają te długi? Lasami państwowymi, ziemią, naszą ciężką pracą i podatkami na poziomie 100%? Ile potrwa ten cyrk? Skończymy jak Grecja. Tylko oni mają ciepły klimat. My w Polsce mamy prawdziwą zimę. A mówiono, że Gierek zadłużył Polskę. Tylko z Gierka to powstało masę zakładów i dróg z KGHM na czele! Co dokonały te p-osły? Co pozostawią po sobie. Odpowiem - spaloną ziemię, pot, krew i łzy.

62

proste ~proste (Gość)03.05.2021 14:37

Rozkręca się kolejna piekielna maszyna. Banksterzy wydrukują z powietrza masę pieniędzy. Pożyczą naszym uczciwym politykom, żeby ci mogli rozdać swoim. Wyprodukowany balon pieniędzy pochłonie galopująca inflacja , za którą zapłacimy wszyscy. Ale najważniejsze jest to , że odsetki od tego przekrętu powędrują do panów tego świata.

231

PiotrkowJanka ~PiotrkowJanka (Gość)04.05.2021 11:07

Niesamowite, jak bardzo społeczeństwo nagle stało się znawcami we wszystkich dziedzinach, ekonomii, zdrowiu, polityce socjalnej itd itp. Mam wrażenie, ze od 2015 roku poziom edukacji tak przyspieszył, ze hoho. Sami uczeni :-)))). Do 2015 roku siedzieliście cicho, jak myszy pod miotłą, żadne protesty, żadne narzekania, utyskiwania, po prostu kraj mlekiem i miodem płynący...

25

AntyPIS ~AntyPIS (Gość)04.05.2021 13:39

PIS zrobił Wam drodzy Państwo największy popis śmiertelności świata na covidzie. Kto był chory lub znał kogoś chorego to wie, jak bardzo różniły się przekazy TV dowolnej maści od życia. Nigdy więcej PIS!!!!!!!!!! Człowieka można oszukać raz, dwa razy ale nie można go oszukiwać całe życie!!!!!!!!!!!!!!!!

51

ja ~ja (Gość)04.05.2021 15:33

Miliardy na rozwój? Chyba na rozwój karier i majątków partyjnych przydupasów. Rozkradniecie co się da, a narodowi zafundujecie Sylwestra w Zakopanem i parę darmowych koncertów Zenka... A to co ukradniecie dla siebie i własnych rodzin, będą spłacać całe pokolenia Polaków.

72

Hihot ~Hihot (Gość)04.05.2021 15:43

Ten bajkopisarz znów coś o S12...
Babcia też mi opowiadała różne bajki.
Ale dorosłem.
Sorki Panie Lorek - taki mamy klimat - ja wam normalnie nie wierzę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

32

Fttu ~Fttu (Gość)04.05.2021 17:31

Lori lori lori looori !!! ;)

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat