metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zulus ~Zulus (Gość)23.10.2012 14:24

Dlaczego nie można podać pełnego imienia i nazwiska sprawcy. Ludzie powinni wiedzieć kto jest kryminalistą i kogo się bać. A tu ustawa broni sprawcy i nie pozwala ujawnić danych osobowych. Państwo broni kryminalistów!!!

00

1z2z3z4 ~1z2z3z4 (Gość)23.10.2012 15:43

Ponieważ jest coś takiego jak domniemanie niewinności ( o ile się nie mylę) i na chwilę obecną krzywdzące mogło by być ujawnienie danych personalnych tych osób. Inna sprawa, że po ogłoszeniu prawomocnego wyroku tych danych też się nie podaje.

00

pikus ~pikus (Gość)23.10.2012 16:02

No i Piotrków znowy słynny tylko kiedy bedzie to pozytywna rzecz

00

marek ~marek (Gość)23.10.2012 18:15

Facet został porwany ponieważ nie oddał pieniędzy które pożyczył a powinien!!!Ludzie wzięli sprawę w swoje ręce i tyle.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)23.10.2012 20:38

Trop zaprowadził... A może żona po prostu powiedziała od kogo pożyczył kasę?

00

CockS CockSranga24.10.2012 17:35

"12z12z12z12" napisał(a):
polskie prawa, polska policja, śmiech i nic więcej. peniedzy w zaden sposob nie mogla odzyskac w sadzie na polcji, mimo dobrych adwokatow. ! artykułów w gazecie !! a teraz chca ja skazac ? za to że chciała swoje pieniądze? smiech, gratulacje i brawa dla polskich sądów i policji .! szkoda wiecej pisać.

Niby skąd wiesz że nie mogła odzyskać swoich pieniędzy w sądzie i na policji?? Pewne jest tylko to że to co zrobiła było głupotą za którą dostanie karę

00

nuasdfh ~nuasdfh (Gość)25.10.2012 11:14

dokladnie... najpierw wyludzil pieniadze pozniej wsadzil a teraz chodzi wolno i sie smieje... no comments..

00

gość ~gość (Gość)25.10.2012 13:12

a mnie tu coś dziwi, coś nie pasuje, niemożna też oceniać kogoś z góry, mogło być że ten 30 latek splacal w ratach albo nie minol mu jeszcze czas na splate albo też sporo mniej pożyczył a ta babka chciała szybko się dorobic i dlatego go porwali

00

emiliaewa ~emiliaewa (Gość)26.10.2012 21:46

spłacał w ratach po 100 zł, no przecież się nie uchylał, a co wy byście zrobili na jej miejscu gdy nic nie pomaga ani sady ani detektywi, tylko każdy kasę potrafił ciągnąc. Ja zrobiłabym to samo tyle ze oszust by na zawsze to pamiętał. Polskie prawo, gdzie urząd skarbowy czemu jego nie sprawdza na czym się dorobił i ze nie jedna kobietę oszukał, no tak bo oni potrafią rozliczać najlepiej biednych niewinnych ludzi

00

alinka ~alinka (Gość)27.10.2012 17:30

horror nie jest prawda ze chciala sie dorobic nie mogla odzyskac wlasnych pieniedzy Byla zdesperowana Kazdy nie wytrzymal by nerwowo jak mozna nazwac ze to gang i nasylac brygade antyterrorystyczna na kogo? na matke z synem ktorzy juz nie mieli sily aby zyc? a taki naciagacz chodzi wolno? gdzie jest prawo?

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat