Pani Ilono Patyk, kierownik Referatu Promocji UM - oto moja alternatywna propozycja:
Pora wyjąć pora z rozpora!
Pytanie do pracowników Miasta Piotrków Trybunalski. Który Piotrków Państwo promowali: Piotrków Borowski, Piotrków Drugi, Piotrków Kujawski, Piotrków Pierwszy , Piotrków Poduchowny część miasta Piotrków Kujawski a może Piotrków Trybunalski??? Pytam bo na tym biefnym porze jest jakiś Piotrków i nie wiem który? Amoże to była wspólna akcja promowania wszystkich Piotrkowów w Polsce, bo inaczej na porze powinno być "Pora na Piotrkow Trybunalski" a nie tylko na Piotrków.
Wiecie moze jak nazywa sie ten stary Kanar z wąsem od kiedy pamietam kontroluje bardzo chamski
Doceniam wysiłki tych ludzi, płacą im więc próbują coś robić, a że bez rezultatów, no cóż, żeby coś promować trzeba mieć
atuty, a skąd je wziąć?
Autor tego artykułu tę cholerną maszkarę nazywa maskotką? No, jeżeli takimi maskotkami bawił się w dzieciństwie...
Panie M. Cecotka - hasło „Pora na Piotrków” opierające się na grze słów ocenia Pan jako zmyślne? Dobrze, ale gdzie Pan w tym zdaniu "Pora na Piotrków" widzi grę słów? Bo ja nie dostrzegam. Najprawdopodobniej Panu jakoś mylnie się skojarzyło to pojęciowo: pora - jako pewien czas na coś z porem - warzywem. Ale to ma nijaki związek jedno z drugim. I jeszcze nazywa Pan oryginalnym pomysłem coś, co ani skojarzeniowo, ani językowo nie trzyma się kupy? Człowieku, litości...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!