1/4 testów pozytywna. Wirus jest już wszędzie. Rząd nad niczym nie panuje.
Czy nadal doradcą wojewody jest Kowalczyk z Rozprzy czy go już wywalili?
Jeśli nie to w poniedziałek pisze prośbę o dostęp do informacji publicznej co ten człowiek robi, na jakim etacie pracuje i kto go rozlicza. Wstyd dla Rozprzy że kolejne stanowisko polityczne obsadza osoba z tej gminy
smieszne podniecac sie i straszyc ludzi jakby to byla jakas ebola, a to po prostu grypa ze zmieniona nazwa. w jakiej rzeczywistosci zaklamanej przyszlo mi życ, chcecie by ludzie mieli psychicznie dosc
Wiesz co też tak głupio myślałam ale mnie dopadło jest to straszne.Nie życzę nikomu .
Nazwałeś się serum A tęsknisz za ebolą, mało nieszczęść, jak ci się spieszy do śmierci to wiesz co zrobić
https://pl1.tv/rozmowa-dnia/item/96-nowe-miasto-lubawskie-dyrektor-przeciwko-dziecku - czy to już okupacja gadów nad ludźmi?
No i po cholere ta czerwona strefa w Biedronce ludzi bez liku a ten bazar to po co otwarty. Kto za to odpowiada. Ludzie szwedaja się z maskami a brodzie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!