Dlaczego nie można na tym forum porównywać tej całej pandemii z grypą?
Co, niewygodne fakty nie zasługują na publikację?
Mam nadzieję, że wszyscy antycovidowcy podpisali jakąś deklarację, że w razie zachorowania na chorobę, której wg ich nie ma, nie będą korzystać z pomocy służby zdrowia. Zawsze to kolejka do szpitali trochę by się zmniejszyła.
No i po cholere ta czerwona strefa w Biedronce ludzi bez liku a ten bazar to po co otwarty. Kto za to odpowiada. Ludzie szwedaja się z maskami a brodzie.
https://pl1.tv/rozmowa-dnia/item/96-nowe-miasto-lubawskie-dyrektor-przeciwko-dziecku - czy to już okupacja gadów nad ludźmi?
Nazwałeś się serum A tęsknisz za ebolą, mało nieszczęść, jak ci się spieszy do śmierci to wiesz co zrobić
Wiesz co też tak głupio myślałam ale mnie dopadło jest to straszne.Nie życzę nikomu .
smieszne podniecac sie i straszyc ludzi jakby to byla jakas ebola, a to po prostu grypa ze zmieniona nazwa. w jakiej rzeczywistosci zaklamanej przyszlo mi życ, chcecie by ludzie mieli psychicznie dosc
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!