metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Gość ~Gość (Gość)12.04.2017 09:16

Do ~ŁUKASZ MOSZCZENICA. A ja mam nadzieję że Twoich idoli Jarka i Antka spotka sprawiedliwość na ulicy

720

gość ~gość (Gość)12.04.2017 09:31

błąd w sztuce ? flejtuchy zostawią brud w brzuchu i się śmieją a ludzie cierpią bądź umierają ile ludzi się nie odzywa na to nie wiadomo.nikt tego nie sprawdza ile ludzi po zabiegach zmarło a ile się męczy lekarz powinien być zwolniony z wykonywania zawodu jezeli ktoś donosi o tym że lekarz popełnił coś takiego a tam dalej jest wykonywana praca i jest w porządku to niech Bóg ma w opiece następnych pacjątów

221

ŁUKASZ MOSZCZENICA ~ŁUKASZ MOSZCZENICA (Gość)12.04.2017 08:18

się pytam to powiatowy zespół opieki zdrowotnej w piotrkowie popełnił błąd w sztuce i ma płacić? czy personel medyczny razem z lekarzem wiec dlaczego oni nie ponoszą kosztów nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność zbiorowa mam nadzieje że ich spotka sprawiedliwość na ulicy

323

Pacjentka ~Pacjentka (Gość)12.04.2017 18:57

A ja myślę że jak zostawią na położniczo-ginekologicznym dłużej doktora Grzeg.. to kolejny milion będzie odszkodowania dla kolejnych pacjentek.

40

Ass ~Ass (Gość)12.04.2017 19:44

To chyba stara sprawa bo nie dotyczy obecnej działalności szpitala

30

kratman ~kratman (Gość)12.04.2017 21:52

Dlaczego szpital płaci odszkodowania za błędy lekarzy...? Ubezpiecza się od błędów lekarzy...? A jak pielęgniarka się pomyli to leci z hukiem, już nie mówiąc o odszkodowaniu dla poszkodowanych... .

31

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)12.04.2017 12:01

Szanowni Państwo, piękny oddział ginekologiczno-położniczy był na ul Wolborskiej. Piękne sale, komfort dla kobiet na wysokim poziomie. I co ? Zlikwidowali ! Pani dyrektor i w takich warunkach jakie są w szpitalu ul. Roosevelta odważyłaby się Pani rodzić ? Moje zdanie jest takie że wszyscy uciekają do Bełchatowa rodzić lub do Łodzi. A jeśli Pani nie wie dlaczego tak jest to prosze zapytać się KOBIET które rodziły u Was w szpitalu. Drogię Panie prosze o opinie pod moim postem, być może Pani Dyrektor przeczyta i sama dojdzie do wniosków czemu tak siędzieje.

272

Tutejszy ~Tutejszy (Gość)12.04.2017 08:32

To jest myślenie na miarę pożal się Boże mieszkańca Moszczenicy nic ująć nic dodać

1116

ares1 ~ares1 (Gość)12.04.2017 08:32

Niestety żyjemy w kraju gdzie urzędnika lekarza posła itd nie dosięga żadna kara finansowa za popełnione czyny!!!

302

gość ~gość (Gość)13.04.2017 15:02

mnie ciekawi jedno czy lekarz który ma wykonać zabieg stawia minus nad pacjentem i mówi ten to będzie mógł odejść gdyby nie było problemu nikt by nie pisał komentarzy piszą ludzie których lekarze skrzywdzili i nie ma do kogo z tym iść a ból i cierpienie jest w nas

10

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat