Do ~ŁUKASZ MOSZCZENICA. A ja mam nadzieję że Twoich idoli Jarka i Antka spotka sprawiedliwość na ulicy
błąd w sztuce ? flejtuchy zostawią brud w brzuchu i się śmieją a ludzie cierpią bądź umierają ile ludzi się nie odzywa na to nie wiadomo.nikt tego nie sprawdza ile ludzi po zabiegach zmarło a ile się męczy lekarz powinien być zwolniony z wykonywania zawodu jezeli ktoś donosi o tym że lekarz popełnił coś takiego a tam dalej jest wykonywana praca i jest w porządku to niech Bóg ma w opiece następnych pacjątów
się pytam to powiatowy zespół opieki zdrowotnej w piotrkowie popełnił błąd w sztuce i ma płacić? czy personel medyczny razem z lekarzem wiec dlaczego oni nie ponoszą kosztów nie ma czegoś takiego jak odpowiedzialność zbiorowa mam nadzieje że ich spotka sprawiedliwość na ulicy
A ja myślę że jak zostawią na położniczo-ginekologicznym dłużej doktora Grzeg.. to kolejny milion będzie odszkodowania dla kolejnych pacjentek.
Dlaczego szpital płaci odszkodowania za błędy lekarzy...? Ubezpiecza się od błędów lekarzy...? A jak pielęgniarka się pomyli to leci z hukiem, już nie mówiąc o odszkodowaniu dla poszkodowanych... .
Szanowni Państwo, piękny oddział ginekologiczno-położniczy był na ul Wolborskiej. Piękne sale, komfort dla kobiet na wysokim poziomie. I co ? Zlikwidowali ! Pani dyrektor i w takich warunkach jakie są w szpitalu ul. Roosevelta odważyłaby się Pani rodzić ? Moje zdanie jest takie że wszyscy uciekają do Bełchatowa rodzić lub do Łodzi. A jeśli Pani nie wie dlaczego tak jest to prosze zapytać się KOBIET które rodziły u Was w szpitalu. Drogię Panie prosze o opinie pod moim postem, być może Pani Dyrektor przeczyta i sama dojdzie do wniosków czemu tak siędzieje.
To jest myślenie na miarę pożal się Boże mieszkańca Moszczenicy nic ująć nic dodać
Niestety żyjemy w kraju gdzie urzędnika lekarza posła itd nie dosięga żadna kara finansowa za popełnione czyny!!!
mnie ciekawi jedno czy lekarz który ma wykonać zabieg stawia minus nad pacjentem i mówi ten to będzie mógł odejść gdyby nie było problemu nikt by nie pisał komentarzy piszą ludzie których lekarze skrzywdzili i nie ma do kogo z tym iść a ból i cierpienie jest w nas
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!